marți, ianuarie 29, 2013

CE de patinaj de la Zagreb (The end): despre prima zi la Dom Sportova, cu bucurie.

Sa ne intoarcem la prima zi in Zagreb, shall we? Nu de alta, dar avem bunul obicei de-a ne poza (de-a ne lasa pozate) imediat dupa ce ne ridicam biletele/abonamentele, fericite nevoie mare. Amintiti-va, va rog, de Torino si de Nisa si de moacele noastre zambarete...

La Zagreb era insa o vreme numai buna de stat in casa cand am ajuns noi la Dom Sportova. Ningea cu fulgi mari in tot orasul si noi eram deja terci dupa - v-am povestit asta - o noapte neplanificata in Viena. Insa, cu toata oboseala, cu toata moleseala, dupa ce ne-am lasat bagajele in minunatul nostru apartament din centrul Zagrebului, fuga-fuga la arena. La Dom Sportova. Si intram sa ne revendicam abonamentele fix in spatele lui Plushenko, care intra si el, cu trupa (Misin si coregraful), la sesiunea de antrenamente din patinoarul oficial. Coate-coate si iesim. Si ne pozam cu gura pana la urechi. Si ne mai dam o data niste coate, ca pluteste Brezina pe langa noi, intr-o mare de fulgi. Si gata, repede-repede, in arena, ca-i frig; si-avem o zi lunga in fata.


Despre prima zi in Dom Sportova v-am mai povestit. Aici si-aici. Ma simt insa mai generoasa cat priveste pozele, asa ca, uite, revin. Cu minime observatii. Si cu accent mai mult pe noi; pe noi, acolo, in Dom Sportova, la primul European din "cariera" noastra de fane. Poftim:


V-am dezinformat la un moment da, va amintiti? V-am spus ca Javi n-a binevoit sa intre pe gheata (iar Plushenko, pregatit sa-si vada concurenta la antrenamente, a parasit patinaoarul fara sa vada nimic :)). Dar, vedeti voi, lui Fernandez i se pierduse bagajul intre avioane; bagajul, cu tot cu patine. Asa ca si-a repetat sariturile pe loc, pe langa Orser...


...iar Orser l-a prezentat la un moment dat Tarasovei. Iar Javi a stat cuminte, cu mainile la spate, in timp ce antrenorul l-a laudat (nu, nu, n-am stat langa ei; dar fotografiile astea nu spun altceva :)).


Niciun comentariu: