duminică, octombrie 02, 2011

Toamna si lene la Ralesti

Azi am fost la Ralesti. Ralesti, comuna Gogosari (sau "Ardei", cum a botezat Dora comuna :). A fost o zi lenevoasa, cu mult soare, cu miros de friptura si de pesti mici, foarte mici (as zice chiar miros de pescuit; zau ca mi-e dor de mers la peste), cu mamaia Maria bucuroasa de vizita si cu mine alergand prin gradina, in cautare de forme si culori de toamna. Ceva, ceva tot am gasit, nu?

7 comentarii:

nicoleta zaharia spunea...

foarte frumos! unde e comuna asta?

Florentina spunea...

Sat Răleşti, comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu - cu exactitate :). La o ora si jumatate de Bucuresti, cam asa. Unde taiem porcul in fiecare an :))

Anonim spunea...

e ft interesanta poza cu tine pe canapea. pare ca o copaita canapeaua:) in rest, super poze... ca de obicei, indiferent de anotimp!

nickro spunea...

Frumoase culori de toamna! Apreciez splendoarea tomnatica ralestiana dar mie imi fuge gandul la zburdalnica Coasta de Azur si promisiunea dvs. de a posta undeva "Programul in 17 pagini":) atat de util mie! Apreciind minutiozitatea si selectia traseelor, rafinamentul unor obiective alese dar si darzenia turistica :) (adica vointa de a nu scapa ceva din plan), va rog sa nu uitai si rugamintea mea!

Florentina spunea...

@Da, da, o copaita :)
Multumesc, Ali-anonima, care alearga in parc si pe mine nu ma ia... In urmatoarea vacanta, eu o sa fiu o balena si tu o sirena :)

@Nickro, zau ca n-am uitat; doar ca rugamintea ta a fost mereu pe locul 2, 3, 4, 5... ; am un sir de sarcini diverse (mai mult sau mai putin placute;rugamintea ta e simpatica), care asteapta de fiecare data weekendul/weekendurile. care sunt prea scurte pentru tot. Programul e pe un alt computer, care se deschide mai rar; dar zau ca il caut; nu de alta, dar si eu vreau inca o tura de Coasta de Azur in martie anul viitor. Caut, deci. Asta e ultimul cuvant. (si ma bucura insistenta Dvoastra; asta inseamna ca programul parea chiar bun :)

nickro spunea...

Ok, multumesc anticipat, oricum sunt abonat la blogul dvs, va citesc cu placere si m-a impresionat mult si postul despre memoria tatului dvs.

Florentina spunea...

@Nickro, gasit programul. Unde vi-l trimit? (alaturi de alte cateva maruntisuri...) Zic sa-mi dati un mail pe mailul meu de la profil; asa va fi mai simplu.