duminică, septembrie 11, 2011

Dor

Dor de tata meu cu ochi albaştri. În fiecare zi, dar mai cu seamă azi. Şi-ntind nasul (nasul nostru de Stoieni) pentru un "zbenghi" imaginar. "La mulţi ani" ar fi stupid să zic; stupid şi anapoda. Şi ce să zic atunci? Să zic ca mi-e dor; mi-e foarte dor; şi ca te-aştept să vii in vise.


8 comentarii:

nicoleta zaharia spunea...

ai gropitele tatalui tau. si zambetul lui. te pup, flori draga si imi pare rau. altceva mai bun n-am avut de zis.

Alexandru Zaharia spunea...

imi vine sa iau aparatul, sa trag o fuga pana la Braila si sa-i mai fac cateva poze tatalui meu. vasile nu sta la poze (zice ca-i urat si ca n-am de ce sa-i fac LUI poze), dar mie imi sunt foarte dragi pozele in care apare si el. si cand n-am poze (cu tata), scriu randuri despre el... http://fotozaharia.blogspot.com/2010/09/povesti-cu-tata.html

mary spunea...

sa-i fie tarana usoara. daca ti-apare in vis spune-i sa-i transmita maica-mii ca mi-e dor de ea.si ca si eu o astept.

Dan Gheorghe spunea...

nici nu stiu ce sa-ti zic, Florentina. am vazut destul de tarziu postarea asta. iti transmit toate gandurile bune. am trecut si eu prin asa ceva, cand mi-a murit tatal. sper doar ca dincolo sa-i fie mai bine ca aici. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. imi dau seama ca tatal tau a fost un om tare bun, judecand dupa calitatea ta, ca om, Florentina. nu stiu ce sa mai zic. sa fii in continuare asa cum te-am cunoscut. sa ai puterea sa mergi mai departe.

Loredana spunea...

dorul si durerea vin la pachet. dar sunt convinsa ca vine in vise...

Scoala Jirlau spunea...

Şi mie mi-e dor de el...de glumele lui şi mai ales atitudinea şi farmecul cu care le spunea. Rar întâlneşti asemenea oameni de valoare ca tatăl tău.

Păunica Purice spunea...

Şi mie mi-e dor de el...de glumele lui şi mai ales atitudinea şi farmecul cu care le spunea. Rar întâlneşti asemenea oameni de valoare ca tatăl tău.

simion ionut catalin spunea...

am lacrimi in ochi,,,foarte frumoase poze:((((