luni, februarie 18, 2008

Plushenko se intoarce!


E oficial: Evgheni Plushenko revine anul viitor in competitiile de patinaj artistic destinate amatorilor. Asa sustine agentia AFP. Ca Plushenko a anuntat azi, in cadrul unei conferinte de presa de la Sankt Petersburg, ca se intoarce. Ca sa ma bucure pe mine. Si pe altii ca mine :) Carevasazica, citam: "Campionul olimpic rus de patinaj artistic si-a anuntat luni intentia de a reveni in competitiile de amatori, in vederea participarii la Jocurile Olimpice de Iarna de la Vanciuver (Canada), din 2010".

Uite ce zice, mot a mot, Plushenko: "Am hotarat: revin in patinaj. Vin de la o sesiune de pregatire in Saint-Moritz, in Elvetia, unde am reusit sa sar triplu Axel si unde mi-am incercat fortele (n.r. - traducere libera) cu sariturile cvadruple. Anul acesta o sa particip la competitii minore la nivel national. Dar sper ca anul viitor sa pot participa la campionatele nationale ale Rusiei, la Campionatele Europene si la Campionatele Mondiale. Bineinteles, obiectivul meu il reprezinta Jocurile Olimpice. Revin in patinaj ca sa fiu la Olimpiada".

Asta e tot. Daca mai aflu ceva, va mai spun. O sa il chestionez la conferinta de presa de dinaintea spectacolelor de la Polivalenta :)

2 comentarii:

Aky spunea...

Aiaiai, bine te-am gasit, gazda buna - nu ma pot abtine sa nu zic "multam fain!" de asta postare. Me and Plusht.. love story. Plus ca vine aici, daca nu ma insel, pe 25 aprilie, exact de ziua mea :).

Sa il vedem sanatosi!

Florentina spunea...

Bine ai revenit :)) Si sa ne vedem la Plushenko :))