miercuri, iulie 25, 2012

Beautiful faces in Nice: Kaitlyn Weaver, Andrew Poje and... me :)

Is this boy handsome or what? Yeap, he really is :)
Andrew Poje la Nisa, la sfarsitul lui martie. 

Bonus: lumina calda, de asfintit, si cladiri in culori pale pe fundal, ca sa arati ca un zeu :) Motiv pentru care aparatul de fotografiat (sau proprietara lui?) nu s-a putut abtine si a inregistrat fiecare miscare a lui Andrew, fiecare gest si fiecare umbra, vreme de... un minut :) Sau o fi fost mai mult?

(Fotoexplicatii: Kaitlyn e cu spatele, iar langa sunt Madison Hubbell si Zachary Donohue, colegii lor de antrenament de la Detroit; si participanti si ei in proba de dans; dar asta stiti deja, nu? Ca blogul asta e, pana la urma, pentru initiati :))

Dupa care, inghiontita de Ali, proprietara aparatului de fotografiat s-a dus la Kaitlyn, i-a zis ea ce i-a zis (ca le doreste sa fie pe podium in anii viitori) si, zambitoare, a topait intre ei pentru o poza. Kaitlyn a zambit larg, cu dintii aia albi si frumosi, si-a scos ochelarii de soare si i-a atras atentia lui Andrew sa faca la fel, Ali a butonat de mai multe ori sa fie sigura ca iese poza... si a iesit una poza mi-nu-na-ta, ca un zambet. Suvenir pentru vremurile in care frumosii astia doi o sa fie campioni mondiali; ca nu-s prea departe, credeti-ma pe cuvant. Si-or mai fi fost niste vorbusoare pe aici, legat de campionatul mondial de anul viitor din London (Canada), dupa care Florentina, foarte fericita, a evaluat pozele, a ras cu gura mare... pana cand a observat ca nu mai are ea insasi ochelarii. De vedere. Ca si-i daduse si ea jos, sa dea bine in poza cu Andrew cel cu profil de actor si cu Kaitlyn cu tricou cu paiete, ochios si sclipicios. 
Ochelarii - de vedere, ati inteles - alunecasera, saracutii, in acest entuziasm al pozatului, dintr-un buzunar exterior al rucsacului intr-o jardiniera cu niste arbusti; in care isi asezasera fundurile Florentina si Alina cu cateva minute mai devreme. Intr-un final, usurare: s-au recuperat; ochelarii. Ca de nu, campionatul asta mondial era compromis pentru una dintre spectatoare: in patinoar, Florentina e ca un liliac bezmetic aruncat spre soare.
Trece timpul, damele Nisei vor sa ia tot soarele; si noi la fel; cu fundul pe marginile acelorasi jardiniere. 
Iar Andrew incropeste un tango cu Madison Hubbell.


Madison schimba zambete cu Samuel Contesti.


Samuel Contesti si Simone Vaturi, intr-o scena de film italian.
Valentina Marchei, in dreapta, in fotografia de jos, rade cu gura pana la urechi.


Si un bonus: Kaitlyn si Andrew anul acesta la Nisa, in programul lor liber; care a starnit delir in patinoar, ca sa stiti. A fost un program emotionant, un program incredibil; genul de program care-ti ridica parul pe maini; si la finalul caruia antrenoarea, draga de ea (Angelika Krylova), isi stergea lacrimile.Si tot ca sa stiti: Kaitlyn si Andrew vor deveni la un moment dat unbeatable.Previous episodes of "Beautiful faces in Nice"; v-am spus ca asta e un foto-serial, nu? :)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Salut!

Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

:) Numai bine!