vineri, aprilie 27, 2012

29 martie. CM de la Nisa. Programul scurt al fetelor. Mao, ca o floare de cires

Sunt in urma, si cu pozele, si cu povestile; asa ca iertati-ma, va rog. Incerc sa recuperez weekendul asta; sau macar pana la Trofeul Eric Bompard, din noiembrie :). Nu, nu ma duc; desi m-ar tenta; am un an plin; si nu pot sa-l incarc mai mult de-atat; plus ca francezii astia - iertati-ma din nou - ar scoate bani si dintr-o sesiune de autografe daca ar putea. Dupa episodul Nisa care a fost de doua ori ca pret episodul Torino 2010 (si abonamentul de anul asta nu includea nici gala), la Trofeul Eric Bompard, pentru trei zile doar iti iau vreo 200 de euro, daca vrei sa ai si tu bilet de categoria 1 (nu, nu e vorba de cele mai scumpe aici...) E drept, Eric Bompard e unul dintre cele mai faine concursuri din seria de Grand Prix - si vin si patinatori unul si unul (anul trecut a fost Chan, de pilda; ca trebuie sa recunoastem, chiar si-n al unsprezecelea ceas, ca omul e bun si muncitor; dar nu memorabil). Daca musiu Takahashi se infiinteaza cumva la editia asta a Trofeului Eric Bompard, va rog sa-mi dati sapun si o sfoara; si un scaun. Ca atunci voi regreta ca nu mi-am incarcat programul. Pe de alta parte, trofeul asta are parte si de cei mai buni operatori si, deci, de cele mai faine filmari; asa ca pot sa stau si la televizor, nu? Ca la Paris in noiembrie e cam frig (povestea cu vulpea si cu strugurii nu v-o mai spun; ca o stiti...)

Pentru cei/cele care iau in considerare deplasarea pariziana, iata aici un link util; biletele sunt deja in vanzare:
 Aceasta a fost cea mai lunga paranteza din istorie. Eu voiam sa va spun/scriu, de fapt, ca povestea zilei de 29 martie 2012, la CM de Patinaj de la Nisa, s-a imbogatit cu poze, multe poze:
Si ca, mai jos, gasiti multe fotografii, multe si marunte, de la prima proba a zilei cu pricina: programul scurt al fetelor. Zic sa le vizionam - ca si eu aproape le-am uitat.

A
That's it. For now.

Un comentariu:

Anonim spunea...

frumoase pozele. Carolina chiar a fost la regina. :)