duminică, ianuarie 15, 2012

Bunătăţi de duminică la Hanul Adinei



Draga noastra Adina ne-a invitat pe la ea si ne-a gatit; iar noi am infulecat, evident, cum le sta bine unor musafiri veritabili. Si-am tooot mancat si-am tooot povestit si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

V-am mai spus ca Adina are o casa frumoasa, nu? Pe care nu ma mai satur eu s-o pozez? V-am spus; sigur v-am spus; o casa in care totul se invarte si se aduna in jurul mesei; am fost, cumva, ca la un Han al Ancutei; noi, in jurul mesei, ca in jurul unui foc, cu multe bucate si povesti; fiecare cu ulcica plina cu vin; cu observatia ca ulcica era pahar, ca Marius n-avea ulcica, din motive de condus, si ca vinul era unul ecologic, de la Constanta, nu de la Moldova :)); si, evident, cu observatia ca Ancuta nu era Ancuta, ci era Adina :))) Cand mai venim?

10 comentarii:

Miri spunea...

Ce tablou frumos! A comentat Vanessa :)

Miri spunea...

Tocmai am decis sa restaurez masa de la bucatarie... chiar maine! Casa prietenei tale m-a inspirat :)

Florentina spunea...

:))) Bun :)))

Miri spunea...

Gata, am rezolvat-o! Arata mult mai bine! Sa vii sa o vezi! Abia astept reactia lui Denis diseara cand o sa vada ca i-am umblat in lemnaria lui :))

Florentina spunea...

Dar ce ai facut, concret? :)))

Adina spunea...

Doaaamne, roseste si casa din mine...
Pai eu zic ca mai veniti in curand, nu?

Florentina spunea...

Pai, evident, cat mai curand :) Dar data viitoare intalnirea e la noi, la un film; cu mancarea va fi mai subtire, dar cred ca niste florcele pot sa "gatesc" si eu :)))

Florentina spunea...

floricele :))

Anonim spunea...

ft frumoasa ultima poza! imi pare rau ca nu te'ai concentrat si pe papa. probabil ai preferat sa mananci:)

Florentina spunea...

:) Anonimo, cred ca esti tu prea concentrata pe perdele :))
Si, da, asta-i adevarul, am preferat sa mananc; si sa nu mai terorizez lumea de la masa cu pozele :); ca asta fac de obicei :))