joi, august 12, 2010

Dora cu par auriu si fete zambarete


Mi s-a spus adesea ca nu fac decat poze cu cladiri. Cu fantani, cu pereti, cu detalii. Nu cu oameni. Ma rog, e o exagerare. Cateodata apar si oameni in pozele mele. Dar nu oameni cunoscuti :). Din vacante ma intorc cu o tona de poze, dar cu putine poze cu prieteni, cu cei care insufletesc vacanta :). Ca sa avem poze cu noi intr-o vacanta trebuie sa mai existe un aparat in grup. Asta-i clar :).

Weekendul asta am incalcat cumva regula. Am fost la Sinaia, in poienita, prin oras si pe la Peles, si-am facut poze cu Dora. Multe poze cu Dora. Cele mai multe poze sunt cu Dora. Dora care are 2 ani (ea zice "tei"), par auriu si multe, multe fetze-fetzishoare. N-aveam cum sa nu-i fac poze Dorei. Asa ca ea e in toate pozele de mai jos (iar pozele cu detalii si cladiri vin in postul urmator).

@Photo by Mariusache

@Photo by Mariusache

9 comentarii:

T.o spunea...

Super:) Mai vrem:D

Florentina spunea...

Mai vin :) Dar n-o sa aiba atata succes, ca nu mai sunt cu Dora :))

Unknown spunea...

cea mai frumoasa papushica

Unknown spunea...

cea mai frumoasa papushica

Florentina spunea...

O data, de doua ori :)) Adjudecat :))

Anonim spunea...

super poze! te pricepi si la oameni:) mici! p'astia mari nici macar tu cu aparatul tau nu poti sa-i faci mai frumosi. probabil lipseste un abagiu cu pudre si alte smacuri:)

Der F. spunea...

Florica loveste din nou! :)
De data asta cu ajutorul nemijlocit al unui subiect de exceptie!
Multumesc ambilor protagonisti, Florica si Dora, si aparatului semi-profesional pentru un sfert de ora de zimbet continuu privind pozele!
Mai multe instantanee sint atit de dementiale incit o rog pe autoare sa mi le dea si mie ca vreau sa printez citeva si sa mi le pun la oglinda!

Florentina spunea...

Hai ca m-a apucat si pe mine rasul citind observatiile tale (si m-a apucat si mirarea: ce-i cu atatea laude? vrei ceva? :) Ah, da, vrei poze :)) Pai sa zici care, ca sa stabilesc un pret :)) (si aparatul nu mai este semi, este pro :)

Florentina spunea...

@iar tu ali, o sa monopolizezi denumirea de "anonim" :)