marți, iunie 09, 2009

Allez, Soan!

Da. M-am decis. In seara asta, in finala Nouvelle Star 2009, de pe M6, tin cu Soan. Sper ca pe la 12 noaptea sa fie totul ok, adica Soan sa castige.

Allez, Soan!

P.S. Prima melodie din finala a fost betoana. Revin cu linkul, cand apare pe youtube :))

Update, 00.01

Et oui, Soan a gagne!

5 comentarii:

carmen spunea...

M-am chinuit sa ma inscriu numai ca sa le pot transmite celor care viziteaza blogul tau ca fascinatia N S se ia la orice virsta. Credeam ca e o prostie, cam ca cea de la noi, dar acum trei ani am zappat (cum zic francezii) si am ramas lipita de ecran cind l-am vazut pe Julien (Dore). Si eu m-am enervat rau cind al eliminat-o pe CJ, desi am aflat de pe site. Nu ma uitasem live, pt ca mi-era frica sa nu-l vad plecind pe Soan, dar nu m-am asteptat la asta. Aseara am inceput sa sar in sus, cu toata durerea de spate, de bucurie, pt ca Soan e nemaipomenit, La fel este si Camelia Jordana, care pare urita la prima vedere, iar dupa ceva timp descoperi cit de stralucitor de luminoasa este, parca radiaza o inima enorma din interior. Ai vazut ca S a asteptat verdictul cu ochelarii ei la ochi? Cautind pe net muzica cu preferatii mei, am descoperit MySpace, unde nu fusesem in viata mea. Cauta-i, sint aproape toti. Cele ale lui Soan, Ycar, Cedric si Julien (preferatii mei) sint superbe. Camelia poate fi ascultata si pe site-ul M6, iar calitatea e superioara. Muzica frantuzeasca nu mai e asculata de generatia voastra, dar eu am 51 de ani si am crescut cu asa ceva (ca si cu cea italieneasca). Cea din Anglia si din America a inceput timid sa intre pe piata de abia in anii 70. PS. Pe MySpace Soan te poti abona la un newsletter cu muzica lui, chestii adevarate, multe filmate pe strada. Felul in care arata m-a socat doar vreo 20 de secunde, pina a inceput sa cinte si i-am vazut ochii!

Florentina spunea...

Bine ai venit, carmen :)

Si da, ma bucur si eu ca a castigat soan, desi favorita mea era, recunosc, camelia-jordana, cum am scris si pe aici. Si Soan a fost simpatic asteptand verdictul cu ochelarii ei, un semn ca, poate, ea ar fi trebuit sa fie in finala, nu Leila. Eram aproape sigura ca finala de anul asta va fi Soan-Camelia Jordana, dar publicul francez m-a dat pe spate (in sens rau) pastrand-o pe Leila.

Si sunt de acord cu tine, nu exista comparatie intre pseudo-megastarul de la noi si ce se intampla la francezi.

Stiu de conturile de myspace, am si pus intr-un post anterior cateva dintre paginile de myspace ale celorlalti castigatori :)
Te mai astept pe aici.

carmen spunea...

Multumesc pt mesaj si succes! O sa mai trec pe aici cind am timp.

uku spunea...

Buna
Am vazut N S 2009 din intamplare chiar de la preselectii. Super tare ....
Concurentii la fel, dar sincer Soan (metamorfozatul .... cum l-am botezat :D:P)a fost cel mai tare pe tot parcursul concursului, cel mai original.
Leila spre final a aratat ca poate.
De Camelia Jordana no comment .... ma refer ca .... cel putin in viziunea mea .... nu aducea nimik nou, indiferent de stilul abordat avea aceashi chestie, cel putin pe mine nu m-a convis ca si Dale care la inceput a fost okay pana sa cante melodiile autohtone (in franceza) ceea ce l-a depunctat enorm in ochii telespectatorilor francofoni.
C J - cea mai tare melodie a ei a fost de la primul prime, atat, in rest nush.
Am vrut ca finala sa fie Soan - Leila si bineinteles Soan sa castige, era singurul care merita, pentru ceilalti muzica se vedea ca era doar un hobby.

Soan te poarta in cantecele lui, in stilul lui.

Va pup, Raluk

Florentina spunea...

Bine ai venit, raluk :)

Da, si eu am avut impresia la un moment dat ca favorita mea, Camelia-Jordana, nu stie sa cante decat intr-un fel, pana am ascultat Paint it black si Womanizer :)) Si da, am avut acelasi punct de vedere legat de Dale. A fost fenomenal la inceput, absolut fenomenal, si pe urma nu a mai ramas nimic din el. Regretul meu cred se leaga de Melissa. Care avea si ea super voce si nu stiu ce s-a intamplat, de ce anume a iesit, cred ca pentru ca nu stia sa stapaneasca o voce atat de faina. Dar da, Soan e cel care a adus ceva super nou in toata povestea asta si ma bucur pentru el :)