Gutuile de la Iepuresti au luat calea cuptorului in seara asta. (Cred ca si-n alta casa, la ora asta, se maroneste o gutuie uriasa... Zalex? Petisa? Se infrupta cineva cu gutui?) Reteta-i simpla, v-o reproduc, chiar daca nu sunt eu autoarea poeziilor portocalii, cu rima dulce :) Asadar: nuci, gutui, zahar si caldura :) Multa caldura :) Ies niste minuni aurii, tinute-n loc de-un sos de zahar caramelizat. Tinute-n loc pana vin niste dinti amenintatori si doritori sa sfarme crusta si s-atace nucile prizoniere-n miezul moale... Da' mai bine-as lasa metaforele la o parte si m-as duce sa mai iau inc-o gutuie coapta... :)
INSIDE OUR PHOTO-ARCHIVE: 2023 Grand Prix Espoo. A visual feast.
Acum 2 săptămâni
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu