luni, aprilie 12, 2010

Eu, Plushenko, Lambiel, Kings on Ice, Olympic Tour, Bucuresti, eu, Plushenko, Lambiel, Kings on Ice, Olympic Tour, Bucuresti...


Repede, repede, inainte sa se usuce cerneala de pe cel de-al doilea autograf din viata mea de la Plushenko :) In fata caruia am stat, incremenita in emotiile mele, si n-am putut sa zic decat un "Thank you" zambaret, pentru ca Ali sa ma tocane ulterior, in drum spre casa: "Fata, esti varza! Nu ai putut sa spui si tu acolo, «You are the real olympic champion»?! Nu-mi vine sa cred! Esti varza!" Ca ea voia sa urlam acolo, inainte de plecare, si mie-mi pierise si glasul, si tot, de la atata urlat. Si nu voiam sa par patetica... Nu ca n-as fi :) Sunt, clar. Dar in mintea mea, in alea 5-10 secunde cat am stat in fata lui si in celelalte minute de dupa, i le-am spus pe toate: ca e cel mai bun patinator pe care l-am vazut eu vreodata, ca raman suspendata in spatiu si-n timp cand patineaza el si ca-mi bate inima ca la balamuc, ca ma dor pumnii de la atata stransoare, ca stateam cu Ali in fata televizorului ca doua nebune cand patina el in concurs, orice concurs, moarte de stres si palide :), ca, in facultate, n-aveam televizor in camera de camin si ma duceam la Iuliana Naftan, un etaj mai jos, sa-l vad pe Plushenko la europene, la mondiale, la ce-or mai fi fost, ca-mi stie lumea pasiunea pentru Plushi, inclusiv la serviciu, si ma anunta: "A venit ala al tau, iubirea vietii tale, te duci la spectacol?" Ma duc, cum nu? Invartindu-ma m-am dus si anul asta, cum m-am dus si-n 2008, cum m-am dus si prima oara, in 2007, moarta de entuziasm ca fusesem la conferinta de presa, luasem autograf si-l si bombardasem cu-o intrebare "strictly figure skating related", iar el imi raspunsese foarte serios, iar eu ma chinuiam sa ma concentrez sa nu uit ce imi raspunde...

Da, in fata lui, in alea putine secunde cat am stat sa iau autograf - era o coada infernala in spatele meu, iar el era destul de obosit in treningul lui gri, dar inca zambitor - in secundele alea, i le-am spus pe toate. Asa ca Ali, inceteaza sa ma mai acuzi! :) Tu unde erai, sa-mi faci o poza cu japita ta de telefon, cand luam autograful? :)) Ah, da, erai jos si strigai dupa Florent Amodio si el, simpaticul, se minuna ca-i stii numele :))

Caci da, in seara asta a fost Kings on Ice 2010 - Olympic Tour, iar eu inca nu mi-am revenit din entuziasm. Si sper nici sa nu-mi revin. Sa raman asa, incremenita in seara asta, in bucuria si emotiile ei. Asta a fost cu-adevarat Kings on Ice, un spectacol absolut monumental, care-a cuprins, pe langa Plushenko, alte nume foaaaarte mari si fooaaaerte cunoscute, drept pentru care, multumesc, multumesc, multumesc!

Asadar, multumesc, Plushenko: ai fost fenomenal, ca de fiecare data. Nu incetez sa ma minunez si sa ma bucur ca traim in aceeasi epoca, in acelasi timp, ca pot sa te vad patinand in fata propriilor ochi. Nu mi-am pierdut niciun moment bucuria de-a te urmari si nici n-am s-o pierd. Nu se poate, n-am cum. Multumesc pentru tangoul de aur curat din sezonul asta, multumesc pentru acel mistuitor "Je suis malade", multumesc ca esti, ca te vad. Atat. E tot aici.


Photo: Gabriela Arsenie (cu multumiri :)

Multumesc, Stephane Lambiel, ca ai ales sa prezinti in gala asta programul ala minune al tau, pe "La Traviata", cu muzicalitatea ta de neegalat, cu linia aia de pasi pe care o sa o visez la noapte si pe care-as urmari-o again and again. Multumesc pentru un "Ne me quitte pas" pe care nu ma satur sa-l mai vad si pe care nu-mi vine sa cred ca l-am vazut azi, la Bucuresti, eu-pe scaun, in "Flamaropol", tu-in fata mea, patinandu-l. Multumesc ca ai venit la Bucuresti - nu speram sa te vad vreodata, m-am bucurat teribil ca esti aici, pentru o secunda m-am bucurat pentru prezenta ta mai mult decat pentru prezenta lui Plushenko al meu. Pentru ca nu te-am mai vazut niciodata pana azi in fata ochilor si pentru ca mi-esti drag, foarte drag. Si cred ca nici tu nu stiai cat de drag ne esti noua tuturor, de vreme ce, asaltat de aplauze, de invazia de flori si mutunachi, ai luat microfonul din mana amfitrionului Marius Negrea (bravo, Amphitrion pentru alegerea asta!) si ai intrebat, "Vous parlez francais?", pentru ca sa spui apoi, uimit cu-adevarat: "Je suis ici pour la premiere fois et vous etes IN-CRO-YA-BLES! Incroyables!". Mi-a crescut inima, iti spun, si m-am bucurat si eu de bucuria ta, sa te vad ca nu mai apuci sa aduni toate buchetele de flori si toate papitoaiele de pe gheata! Multumesc ca ai venit (sunt sigura ca Ana e in extaz), te rog sa nu uiti ca am fost "incroyables" si sa mai vii!

Photo: Gabriela Arsenie

Multumesc, frumosii mei Aliona si Robin, gratiosi si suavi, Aliona - cu rochita aia a ei, alba, cu slipici, Robin - serios si calm, multumesc Ingo Steuer ca-i antrenezi, si pe ei, si pe Tatiana Voloshozar si pe Stanislav Morozov.

Multumesc, Florent Amodio! Multumesc, multumesc, multumesc! Nici nu stiam ca vii, surpriza si bucuria mea au fost cu-atat mai mari. Multumesc pentru un "Moonwalk" perfect pe gheata, pentru piruetele a la Michael Jackson, multumesc pentru palaria alba, pentru manusa, pentru miscari, pentru atitudine. Ai fost Un MJ perfect si stiu prea bine - inca de la programul scurt de la Vancouver, inca de la Mondialele de la Torino, unde "ne-am vazut" acum doua saptamani - stiu prea bine ca vei conta in anii care urmeaza, ca vei fi un patinator pentru care va merita sa tin pumnii. Esti de pe-acum! Si eu o sa tin cu dintii de autograful tau, "Amodio F.", cu sagetica, si-o sa ma laud peste ani babutei Ali si altor babute: "Da, da, a fost si la Bucuresti, l-am vazut si la Torino. Era bun, foarte bun..."

Photo: Gabriela Arsenie

Multumesc, Natalie Pechalat si Fabian Bourzat, frumosii francezi cu ochi albastri, tu, Fabian, - inalt-inalt, blond si putin cret, tu, Natalie, - frumoasa-frumoasa si cu strungareata. Patinatori dragi si frumosi, antrenati de Alexandr Julin la Moscova, patinatori cu care merita sa tin in proba de dans, in anii care vin. Cu exercitiul lor "de jungla", el cu crocodilul verde, ea cu pantaloni scurt isi ochelari :) Nostimi si frumosi, asa ati fost, va multumesc.

Multumesc, micuta "balerina" Denis Ten din Kazahstan, cu fustita ta alba din tul, gratios si cuminte, pentru ca sa te transformi apoi untr-un rockeras de prima clasa. Mi-e clar ca-n cativa ani o sa patinezi in ultima serie la competitii, seria celor mai buni dintre cei mai buni. Iti tin pumnii ca e potential cat cuprinde aici.

Multumesc, Julia Sebestyen, si iarta-ma c-am uitat c-ai fost in 2004 campioana europeana, multumesc fenomenalilor acrobati si patinatori indrazneti de care n-am auzit pana azi, dar pe care o sa-i urmaresc de-acum incolo. Temerarii Fiona Zaldua si Dmitri Sukhanov (de cateva ori m-am temut c-o sa-i vad creierii pe gheata fetei astea). Sergei Yakimenko, cu tot cu saritura lui peste masina BGS, adusa pe gheata special pentru numarul asta, curajosii "Stan si Bran", adica Alexei Polishuk si Robert Cording, care au starnit rasete si aplauze de toata frumusetea in "Flamaropol". Si-a mai fost si un baiat cu picioare de guma pe care nu stiu cum il cheama, dar o sa ma interesez, ca e bun, foarte bun, un canadian, si-a mai fost si Fleur Maxwell, din Luxembourg, simpatica, de urmarit pe viitor.

Si-au fost autografe, si-a fost nebunie, cozi, urlete "Plu-shen-ko! Plu-shen-ko!" si "Lam-bi-el!", "Lam-bi-el", si Plushenko a stat la o masa si-a dat autografe pe banda, cu tot cu Edvin Marton, iar Stephane a iesit si el pentru scurta vreme, ca sa dea cateva autografe, sa se pupe si sa se pozele cu niste fane.

A fost Kings on Ice-Olympic Tour 2010, azi la Bucuresti, maine la Bratislava, poimaine la Kosice. Si eu as merge cu voi peste tot, daca m-ati lua. Ma luati? Ma luati? :)

Dar trebuie sa-mi urlu si dezamagirea intr-un fel: pe cat de fain a fost spectacolul pe-atat de mult nu-mi place patinoarul "Flamaropol". Si-atunci intreb, ca o fana de patinaj autentica si-nfuriata: CAND NAIBA O SA AVEM SI NOI UN PATINOAR CA LUMEA IN BUCURESTI? Ca organizatorii s-au straduit, e clar, sa-l infrumuseteze: au facut cabinuta speciala si frumoasa pentru Plushenko, au lasat niste chestiute pe scaune, in pungute, de desfacut si de pus pe scaun, ca sa nu-ti inghete noada, au pus postere, au lipit chestii orientative, da, au facut tot ce-au putut, dar nu poti sa pui chelului tichie de margaritar, oricat ai incerca.

Patinoarul "Flamaropol" arata jalnic si mi-e rusine mie, ca om care traieste aici, ca e atat de urat si de vechi si ca niste campioni de talia celor care-au venit azi in Romania nu pot patina decat aici. Ca asta e tot ce le putem oferi. Am incercat sa compensam prin aplauze, probabil am reusit sa facem ceva, dar problema ramane: "Flamaropolul" e groaznic! Ce facem cu el? Cum si cand o sa avem si noi o Palavela, cum are Torino, o arena normala, de dimensiuni normale, mare, incapatoare, primitoare... Ca aici, ma scuzati, nu e prea mult spatiu, iar lumea vrea la patinaj. Si daca vrea si cererea e mare, mai punem trei randuri de scaune pe gheata, dar se miscoreaza suprafata de patinaj si toti participantii trebuie sa-si regandeasca exercitiile. Sa va explic: cei mai multi patinatori fac sarituri aproape de mantinela. Si daca tu tai o parte consistenta din suprafata normala de patinaj si pui acolo un scaun, sau doua, sau trei, sau mai multe, il fortezi pe respectivul sa-si regandeasca exercitiul, sa se reorienteze, sa renunte la elemente, sa mai taie din exercitiu, sa renunte la o rotatie sau doua la saritura, ca sa nu riste sa intre cu patina in capul unui spectactor. Ca mantinela nu e de frumusete, are si ea un rost. Si daca nu ai mantinela, cum se intampla si la noi, dar si in alte parti, pe patinoare din-astea obosite si "machiate", ei bine, daca nu ai mantinela si ai micsorat suprafata de patinaj, ca sa incapa mai multi oameni (pana la urma, o intiativa normala), risti sa faci fata pe care o facea Fabian Bourzat cand o invartea pe Natalie Pechalat la 5 centimetri de nasul unui spectator: o fata de patinator panicat, ingrijorat, care se temea sa nu loveasca pe cineva din greseala si sa intre si alte belele. Micsorarea suprafetei de patinaj e si motivul pentru care nu poti sa vezi nici "Tango"-ul lui Plushenko asa cum a fost gandit, ca la mama lui, ca in competitii (am vazut la un moment dat doua duble, Plushenko s-a grabit sa deschida sariturile, ca sa nu iasa din suprafata de gheata), nici "La Traviata" lui Lambiel cu toti pasii, cu toate elementele...

Ei, asta e un of de-al meu, se intelege, si nu se va repara decat atunci cand vom avea si noi un patinoar. Ca asta e un jaf, cu toate "infrumusetarile" pe care le mai sufera din cand in cand. Recunosc ca adesea m-am simtit rusinata pentru "Flamaropol" si stresata pentru ei, pentru patinatori: mereu cu simturile la panda, pregatiti sa deschida sarituri inainte de vreme, sa renunte la diverse elemente din program, ca sa iasa totul bine, ca sa fie siguri.

Lasand nemultumirile legate de "Flamaropol" la o parte, nemultumiri care imi stateau pe limba, spun noapte buna si ma duc sa visez frumos. Relaxata, in sfarsit: nu mai visez nici ca a trecut ziua spactacolului si eu am uitat, nici ca am pierdut acreditarea, nici ca e ora de incepere si eu n-am plecat de acasa. O sa ma visez pe mine spunand "Thank you" lui Plushenko, la autografe, si apoi, spunand in gand tot ce mai aveam de spus. Si-o sa tin minte si figura lui rabdatoare, cu tot cu zambetul obosit, semnand autografe unul cate unul (as fi stat acolo pana le termina, ca sa nu pierd nicio secunda din "intalnirea" asta), dupa cum o sa tin minte si finalul grandios al galei de patinaj, cu publicul aplaudand in picioare: ba piruetele lui Lambiel, ba pe Plushenko facand turul de onoare al patinoarului cu-o fetita in brate, aplaudand pe toti si toate.

Photo: Gabriela Arsenie

Zic ca v-am zis destul. E tarziu. Ma duc sa ma culc. Si asta e un post incredibil de lung si intolerabil de neilustrat :). Daca eram fata vrednica si ma duceam mai devreme la patinoar, trageam si eu cu ochiul la "miuta" incropita de Plushenko si Marton langa "Flamaropol", incalzire pentru spectacol, si puneam si poze...

Update cu filmulete, 12 aprilie (multumim cui le-a pus pe youtube, sunt cu ochii in paispe in continuare). Sonorizarea a fost excelenta, asta am uitat sa spun si nu trebuia sa uit :).

Tangoul de aur al lui Plushenko, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010



"Je suis malade" - Plushenko, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010 (la Bucuresti a fost o seara frantuzeasca, Natalie Pechalat si Fabian Bourzat cu-ale lor, Stephane Lambiel cu "Ne me quitte pas" al lui Jacques Brel, Evgeni cu "Je suis malade" al lui Serge Lama...)



You are number one in the world :), Plushenko, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010



Traviata - Stephane Lambiel, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010 - daca nu dati un ochi aici, eu, eu, o sa mor de ciuda:



"Vous etes incroyables!" - Stephane Lambiel, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010



"Ne me quitte pas" - Stephane Lambiel, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010



"Balerina" Denis Ten, la Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010



Natalie Pechalat - Fabian Bourzat pe "George of the Jungle", Bucuresti, Kings on Ice-Olympic Tour 2010



Cu Florent Amodio nu gasesc nimic deocamdata :( Oricum, postul asta va fi aproape imposibil de incarcat din pricina filmuletelor :) Invidiez pana in maduva oaselor Bratislava (Kings on Ice vor fi deseara aici), Kosice (Kings on Ice maine), Praga, Brno... si tot asa. Dar e o invidie simpatica, prieteneasca, e mai degraba bucurie ca vor vedea si ei ce am vazut si eu.

Un alt update cu filmulete, 13 aprilie

Stiu, acest post o sa fie aproape imposibil de incarcat din pricina aglomerarii de filmulete, dar ce sa fac, daca tot mai apar pe youtube diverse inregistrari de la Kings on Ice Olympic Tour de la Bucuresti? Si cum vreau sa aduna aici toate filmuletele relevante, iata ca mai pun. Ba pe unele chiar le repet. Cum se intampla cu acest "Ne me quitte pas" a lui Lambiel, o varianta in care Stephane e filmat mai de aproape iar frumoasele sale miscari de brate sunt in prim-plan (n-am renuntat nici la cel de sus, ca-mi place mai mult cum se-aude muzica :)

Asadar, "Ne me quitte pas" reloaded :)



Si "Je suis malade" reloaded :) (filmat de pe partea opusa, cu focus pe Evgeni)



Si finalul.



Iar AICI o alta versiune a Tangoului lui Plushenko (celalalt e mai fain filmat, aici se aude mai bine muzica. Sa nu ziceti ca nu va dau TOATE variantele :)

Si FINALUL FINALULUI.



Iar poze, si inca unele foarte bune, sunt AICI. Si sper c-am incheiat si ca acest post spune cat mai bine povestea serii de 11 aprilie.

60 de comentarii:

Anonim spunea...

Am fost si eu. Inca nu-mi revin... :)
L-am vazut. Pentru prima data.
A stat in fata mea... inca nu imi vine sa cred ca am putut ajunge aici.
Ba chiar l-am vazut si jucand fotbal! Si cand te gandesti ca nici macar nu stiam unde e patinoarul, d-apoi sa mai am pretentii sa il vad si inainte de show.
Am facut si poze, multe, n-au iesit toate perfecte. La viteza lor, nu-i de mirare ca ieseau mereu din cadru, dar ce mai conteaza acum ca i-am vazut pe viu?! :D

Florentina spunea...

Da, stiu :), stiu de fotbal si ma bucur enorm ca l-ai vazut asa, intr-o situatie informala, fara patine, in trening gri si in adidasi :). Asa eram si eu dupa conferinta de presa din 2007 cand luasem autograf si ma postasem acolo pe un scaun, uitata, uitand sa mai plec, cu gandul la cele cateva minute in care-mi raspunsese la nu stiu ce intrebare... Ei, stiu care era intrebarea, o stiu pe deasupra, si stiu si raspunsul, evident :)
Asa ca de-aia ma bucur pentru fotbalul incropit in spatele Flamaropolului si pentru tine ca te-ai nimeri acolo. De alfel, in pauza de refacere a ghetii, m-am intalnit cu Simona si Alexandra, mama si fiica, Simona care mai comenteaza aici, pe blogul meu, si fiica ei Alexandra, si ele entuziasmate de micul antrenament fotbalistic de dinainte de spectacol, la care fusesera norocoase sa asiste :) Bravo, bravo pentru toata lumea! Se pare ca asta e modalitatea lor de relaxare de dinainte de spectacol, asa au facut si la Moscova, cu tot cu Joubert :)

Eu am o durere de cap de toata frumusetea acum, ma doare-n gat de la atata urlat si-n general, ma simt ca dupa Revelion :)

Simona spunea...

Super show-ul, super Plushenko, super Lambiel, super tot. Privindu-l pe Plushenko nu mi-a venit sa cred ca el este acel personaj negativ detestat de atata lume.
Nu are un stil de a patina atat de oribil pe cat i-a mers vestea si nu sunt doar sariturile de capul lui,dupa cum spun multi. Dupa ce i-am vazut evolutia am inteles de ce este un mare campion.

Florentina spunea...

Hai, ma, Simona, cine il detesta? In mod sigur, nu sunt atat de multi si cei care sunt in situatia asta sunt cei care si-au exprimat opiniile dupa finala de la Vancouver. Or acolo multa lume a comentat ca sa comenteze, acolo s-au invrajbit apele din alte motive si totul s-a transformat intr-o disputa Rusia-SUA, desi nu era cazul.

Iar cei care spun azi ca sunt doar sariturile de capul lui sunt aceeasi care il ridicau in slavi acum cativa ani, inainte de JO pe taram nord-american :) Cred ca ar trebui sa uitam toate comentariile negative de anul asta, sunt de o subiectivitate teribila, si sa ne intoarcem la starea de spirit de dinainte de Vancouver. Cand nu avea nimeni dubii cu provire la Plushenko. Nu-i mai bine asa? :)

Gabriela spunea...

a fost o seara de vis!!! nici acum nu-mi revin de fericire ca i-am vazut live!!! Plushenko este fabulos, dansul lui pe Je suis malade este de o intensitate incredibila, mai ales dupa ce l-am vazut in gala de la Vancouver, unde avea si alte conotatii..
Dar, DAR...Lambiel a fost DIVIN!...m-a lasat fara cuvinte...il urmaresc de ani de zile, il iubesc pentru pasiunea cu care patineaza parca neinteresat de competitii si medalii..el doar zambeste, danseaza pe gheata si face arta!!! ma bucur ca a avut o asemenea seara la Bucuresti - am curajul sa spun ca a fost chiar seara lui!!! - ca a adus atata frumusete si emotie, ca am vazut live programul pe La Traviata, unul din cele mai bune ever pe care le-am vazut in patinajul artistic masculin si ca m-a facut sa plang din nou pe "Ne me quitte pas", dans pe care il stiam deja pe de rost dupa multele vizionari la tv si youtube.

Ar mai fi atatea de spus, insa le-ai exprimat chiar tu atat de bine in povestea ta! Sper sa-i revedem si la anul in aceeasi formula, pentru ca Plushenko si Lambiel fac o echipa extraordinara!

Florentina spunea...

Gabriela, bine ai venit, ce ma bucur de oaspeti noi, care inteleg ce scriu eu aici, care simt aceleasi lucruri ca si mine. Spectacolul a fost asa cum am scris si asa cum l-ai trait si tu. Fabulos.

Si sunt de acord cu tine ca marea, frumoasa surpriza a serii a fost Lambiel. Stephane e genial in galele de patinaj, iar aseara s-a intrecut pe sine si m-am bucurat pentru el, m-am bucurat sincer, m-am bucurat ca se bucura de noi, de aplauze, de public :) Si da, cred ca as putea sa spun ca a fost seara lui, pentru ca nici el nu se astepta sa fie atat de bine primit aici. Cu Plushenko deja lumea s-a invatat, dar ce bucurie e sa-l revezi :)

Andra spunea...

Nu cred ca risc cand spun ca a fost pentru cei care iubesc patinajul artistic, o seara magica.
De cand visam sa-l vad pe Stephane Lambiel pe gheata?
Plushenko a fost, ca de obicei, un excelent patinator si artist, dar sincer sincer, nici in momentul asta nu pot spune ca m-am desprins total de starea pe care Lambiel a transmis-o prin ambele reprezentatii. Am fost fara cuvinte si poate mi-ar fi trebuit cateva minute daca m-ai fi intrebat atunci, pe loc, cum a fost. Il urmaresc din 2004, iar aseara mi-a dovedit inca o data de ce il admir enorm pentru cea ce face. Este altfel, clar altfel si se vede ca nu spune degeaba ca patinajul este viata lui.

Incepe sa devina foarte lung comentariul :)
Un singur lucru ar mai fi din partea mea; ai toata dreptatea cand spui ce spui despre "Flamaropol", acelasi sentiment l-am avut si eu. Poate poate avem sperante sa se remedieze situatia, macar si pentru interesul manifestat de bucuresteni.

M-am bucurat sa citesc randurile de mai sus si sunt sigura ca multi din cei ce au fost prezenti impartasesc acelasi ganduri si sentimente.

Andra

Simona spunea...

Eu din pacate ma refeream la iubitori ai patinajului de la noi. Am observat ca pe forumurile de specialitate nu prea este iubit si ma intristeaza ca lumea adera la cliseele care s-au tot vehiculat in legatura cu el in ultimul timp, mie mi-a placut teribil aseara. Am ascultat fara sa vreau si unele comentarii in pauza, aceeasi disputa tampa Plushenko vs Lambiel, de ce nu se intelege o data pentru totdeauna ca iti pot placea amandoi, ca fiecare are felul sau de a se exprima si de a transmite, au stiluri diferite, personalitati diferite. O echipa perfecta, cum spune cineva mai sus.

Florentina spunea...

Andra, bine ai venit, si da, o seara magica. MA-GI-CA! Am si acum gura pana la urechi, revad filmuletele pe care le-au pus altii pe youtube si retraiesc bucuria de aseara. Magica :)

Si da, da, Lambiel a fost de zile mari, bucuros-bucuros, si noi, bucurosi-bucurosi. Cred ca daca as alege o secventa reprezentativa din tot ce a fost aseara, as alege si eu Lambiel si as alege Traviata. Iar asta nu diminueaza nimic din ce e Plushenko si din ce face el pe gheata. Ma bucur nespus ca si-a facut o echipa atat de buna pentru Kings on Ice - Olympic Tour. Cea mai tare echipa de show-uri pe gheata in acest moment.
Am zis.

Gabriela spunea...

Multumesc Florentina de primire si de cuvinte :)
si Andrei vreau sa-i multumesc pentru ca a vazut ceea ce am vazut si eu in Lambiel de atatia ani: un artist desavarsit! Au fost competitii la care ma uitam in primul rand pentru el si apoi urmau ceilalti, voiam sa vad ce poveste frumoasa ne mai spune pe gheata, ce emotii ne mai da...Nu cred sa existe patinator mai gratios, mai muzical, mai expresiv ca Lambiel... iar programele de anul acesta au fost memorabile!!! uitandu-ma la mainile lui in timpul piruetelor deja celebre mi se taia respiratia...si da, asemeni Andrei, mi-a fost foarte greu sa mai ies din starea data de reprezentatiile lui, as fi vrut sa se poata da rewind si sa-l vad patinand din nou si din nou...
la fel, imi vine greu sa ma opresc, mai ales ca sunt atatea de spus si despre Plushenko (si nu numai), insa e adevarat ca Plushenko s-a bucurat deja de rauri de aprecieri. Mi-am dorit insa pentru Lambiel recunoasterea pe care o merita din plin pentru acel ceva special adus in patinaj -dansul cu inima!

insa inca o data sunt fericita ca Plushenko a facut echipa cu el (nu stiam ca exista vreo disputa Plushenko vs Lambiel!!!, dimpotriva, aseara mi-au parut foarte apropiati! )...sunt din aceeasi Liga de campioni si mari artisti si sunt o incantare pentru public!

Florentina spunea...

Da, stiu, Simona, am citit si eu pana la un punct ce scrie pe forumuri si dupa aia m-am oprit. Nu serveste nimanui la nimic. Mie, cel putin nu-mi serveste. Eu stiu ce-mi place, stiu cum stau lucrurile si asta e suficient. Arhisuficient. Oricum, Plushenko nu e de ieri, de azi in patinaj, e din 95-96. Nu exista in patinaj de la Vancouver :)

Iar disputa Plushenko-Lambiel e una artificial intretinuta de unii sau de altii, de unele sau de altele :), nu exista in viata reala, nu are temei. Inteleg sa-ti placa unul mai mult decat altul, asta da, dar nu sa transformi asta intr-un conflict, sa stergi cu unul pe jos, ca sa-l ridici pe celelalt. Si pentru mine ei doi formeaza o echipa magica, se completeaza.

Iar lui Plushenko ii place Lambiel de multa vreme. Stiu eu asta, din 2007, cand l-am intrebat la conferinta de presa de la Bucuresti, pe cine prefera, pe Lambiel sau pe Joubert, care-i mai bun dintre ei. Si PLushenko a raspuns razand, "eu, eu sunt cel mai bun, pot sa-i bat pe amandoi", dupa care a facut portret scurt, dar la obiect, fiecaruia dintre cei doi. Concluzia a fost ca-l agreeaza pe Lambiel, ca-i mai artistic, ca-i puternic, ca are piruete... Iar acum sunt impreuna in show-uri. Excelent. Iar pe mine ma bucura asocierea asta, e de viitor :)

Florentina spunea...

Gabriela, nu e o disputa intre ei, e o disputa intre fani :)

Si, Andra, Gabriela, pun pariu ca va amintiti exercitiul lui Lambiel de acum cativa ani, pe muzica de flamenco. In opinia mea, unul dintre cele mai frumoase exercitii de patinaj artistic din istoria disciplinei. Am scris un post special despre asta, la un moment dat. E aici si se cheama "Flamenco on ice":
http://despre-toate-si-despre-nimic.blogspot.com/2008/03/flamenco-on-ice-asta-da-e-combinatia.html

Simona spunea...

Asa este, ei se simpatizeaza reciproc, se si vede asta. Stiu sa isi aprecieze unul altuia calitatile si au realizat pana la urma ca in combinatie vor face ravagii pe la show-uri. Cu Joubert ce e drept are o relatie mai complicata, Brian chiar spunea la un moment dat intr-un interviu ca Plushenko parca ar fi doua persoane intr-una, in culise e foarte simpatic, vorbeste despre show-urile pe care le vor face impreuna dar la conferintele de presa (din competitii ma refer)nu poate sa il inghita!!! :)))))
Si eu il declar pe Lambiel patinatorul serii si sper ca va fi inceputul unui lung sir de spectacole pe care le va avea pe la noi. Da Doamne!!!!

Andra spunea...

Merci de primire Florentina :)
Da...uite ca din pacate exista si extremisti, dar asta nu inseamna ca fenomenul se manifesta si pe gheata si cred ca asta este ce conteaza nu?

E de fapt grozav ca patineaza impreuna, si stiu ca din interviurile pe care Lambiel le-a mai dat chiar ii multumea lui Plushenko pentru ca ii forteaza sa fie mai buni :)

Gabriela, sunt total de acord cu tot ce-ai spus. Multumesc si eu, pentru cuvintele frumoase.

Din nou, ma bucur tare ca totusi am avut si public aseara ca sa ii bucuram si noi un pic pe artistii care ne bucura pe noi de atatea ori :) Sper si eu ca Lambiel a fost placut surprins si va mai trece pe la noi.

Alexandra spunea...

A fost incredibil tot ce s-a intamplat pe patinoarul acela parca nedemn de asemenea patinatori:)) De ani de zile il urmaresc pe Lambiel si pot sa spun ca stilul lui este UNIC :D. A fost extraordinar, ca intotdeauna....ma asteptam sa patineze pe programele de la Vacnouver si am observat si eu ca a schimbat programul...pacat ca nu a sufieccient fost spatiu pentru Traviata de la JO...dar asta nu ia cu nimic din frumusetea programelor lui absolut superbe.
Singurul meu regret este ca nu am reusit sa vorbesc cu el...sa ii spun cat de rau imi pare ca s-a retras din competitii si cat de mult admir programele sale...mi-a parut rau si pentru toti fanii care au venit cu sufletul la gura la mantinela sperand sa ia autografe. Au fost putini cei norocosi, dar faptul ca a stat la cativa metri in fata noastra si ca a oferit spectacolul pe care l-a oferit...este de neuitat. Sper din tot sufletul ca va reveni in Romania, impreuna cu Plushenko si Denis Ten, care mi-a atras atentia inca de la Vancouver, Natalie & Fabien care reusesc mereu sa ne amuze si incante, Aliona & Robin care aduc povesti de dragoste pe gheata...si poate vor veni si alti patinatori la fel de talentati.

Ana spunea...

Asa ti-am gasit eu blogul prima oara, gugalind programul de Flamenco al lui Lambiel :)
SENZATIONAL spectacolul de aseara, m-a lasat mamaliga Steph. Superb, superb, o sa-mi ia o saptamana sa ies din starea asta de euforie! Toata gala a fost incomparabil mai buna decat cele din anii trecuti, dar eu nu prea am avut ochi decat pentru Lambiel. Ce n-as da sa fie iar duminica, ora 8 seara, si sa vad iar tot spectacolul de la inceput.

Florentina spunea...

Hai, Ana, ca astept de azi-noapte sa te citesc :))

Da, stiu, ca asa m-ai gasit, cu Flamenco-ul lui Lambiel, si-mi pare bine ca m-ai gasit si ca te-am gasit si eu pe tine. M-am bucurat mult ca l-am vazut pe Stephane si parca m-am bucurat si mai mult gandindu-ma cat de mult te bucuri tu :) Ma uit la filmulete (sa traiasca cine si-a rupt din atentie sa le filmeze, ca stiu cum e) si parca nu-mi vine sa cred cat de fain a fost spectacolul asta... Mama, mamitica, superb! Da, si eu vreau sa fie iar duminica, ora 20.00, si apoi si duminica, ora 22.45 sau cam asa, la autograf si la inmarmureala mea :)

Florentina spunea...

Nici nu mai stiu cui am raspuns si cui nu... Salut, Alexandra, bine ai venit :) Sunt de acord cu tine in cazul asta: nimic, nici chiar o suprafata de gheata mai micuta, nu poate sa ia din frumusetea programelor lui Lambiel, din magia pe care o transmite. Ce sa mai, a rupt gura targului Stephane aseara si ma bucur muuuult :) Si sper sa fi avut si ei, patinatorii, acelasi feeling si aceeasi stare de bine si de emotie ca si noi.

Car despre Lambiel si autografele... eu eram la inghesuiala, asteptam sa iau autograf de la Evgeni, dar am vazut ca Lambiel a iesit la un moment dat, a dat niste autografe si s-a pupat cu niste fane. Norocoasele :)

Gabriela spunea...

Multumesc Florentina ca mi-ai amintit de programul de flamenco!!! cum as putea sa-l uit?? nu stiam insa aceasta inregistrare minunata, prin urmare multumesc! si dat fiind ca m-ai pornit sa ne amintim si de splendoarea de program pe Vivaldi!

http://www.youtube.com/watch?v=rvZ-KDWK4NY&feature=related

Cat despre competitii reale sau nu, nu vreau sa vorbesc prea mult pentru ca nu vreau sa-mi stric in niciun fel amintirile de aseara. ptr mine Plushenko si Lambiel sunt o combinatie perfecta de profesionisti care se admira, se respecta si se completeaza reciproc. in rest, nimicuri. Singura competitie urata a fost la Vancouver insa intre Plushenko si Lysacek (a tb sa-i caut numele, ca nu-l retin niciodata deh ..) iar ce s-a intamplat acolo a fost o mizerie si o rusine pentru patinajul mondial. atata politica anti-ruseasca si anti-europeana n-am mai vazut de mult, am prieteni in Canada care imi spuneau ca nu mai suportau campaniile anti-rusesti din media!! asa ca nu contest munca nimanui, insa stim bine cine ramane in amintirile iubitorilor de patinaj si cine va trece meteoric...
gata acum ca mi-am spus si oful, sa revenim la minunatia de spectacol de aseara...pentru mine cel mai frumos moment a fost finalul de la Ne me quitte pas, cand sala s-a ridicat in picioare ovationand! si acum revazand inregistrarile de pe youtube mi s-a facut pielea de gaina...

@Alexandra: oricind putem sa-i spunem ce avem de spus pe site-ul lui oficial sau pe pagina lui de pe facebook:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Stephane-Lambiel/10041338212?ref=ts

Anonim spunea...

Ce ma bucur ca s-a postat atat de repede si atat de mult din showul de aseara, sa se convinga cat mai multi de ce se merita sa mergi la asa ceva!

Nu stiam numele celor doua, salutari Simona :) La sfarsit mi s-a parut ca l-ai atins si tu pe Evgeni cand a trecut pe langa, in turul de onoare, nu? Lucky, lucky you!! :D

Ma bucur ca s-au strans aici la tine, Florentina, si atatea iubitoare de patinaj, in special pentru Evgeni si Stephane, care intr-adevar, fac o echipa de exceptie si imi sarea inima din piept de bucurie la sfarsit cand au dat mana!

Florentina spunea...

@Gabriela, am scris despre ce s-a intamplat la Vancouver de mi s-au tocit buricele degetelor...

Aici doar banuiam si ma temeam:

http://despre-toate-si-despre-nimic.blogspot.com/2010/02/ce-finala-va-fi.html

Aici scriam cu furie, la putina vreme dupa incheierea finalei de la Vancouver:

http://despre-toate-si-despre-nimic.blogspot.com/2010/02/lectia-de-la-vancouver-tocilarul-ia.html

Si continuam:

http://despre-toate-si-despre-nimic.blogspot.com/2010/02/elvis-stojko-night-they-killed-figure.html

http://despre-toate-si-despre-nimic.blogspot.com/2010/02/plushenko-si-medalia-lui-de-platina.html

Iar programul lui Lambiel pe muzica de Vivaldi e printre primele de care-mi amintesc cand ma gandesc la el...

Florentina spunea...

@loryloo - si mie imi pare tare bine ca in continuarea povestii frumoase de aseara se strang aici franturi de bucurii si de emotii, o bucatica de fericire dintr-un program sau din altul... A fost frumos :) O sa revad deseara, in liniste, toate filmuletele astea minunate de pe youtube.

Si tineti-ma la curent daca aflati ceva de transmitere la TV. In principiu, B1 ar trebui sa o faca. Sa fim pe faza :)

Ana spunea...

Tocmai am vazut ca cineva a postat un link la articolul tau si pe forumul oficial al lui Steph de pe Absolute Skating: http://absoluteskating.proboards.com/index.cgi?board=Stphane&action=display&thread=4074&page=25

Florentina spunea...

@Ana - da, acum am vazut si eu, e simpatic ca l-au pus, doar ca majoritatea nu-l vor putea citi :) Din fericire, insa, am adunat multe filmulete aici, asa ca asta o sa fie castigul unui click :)

Multam de veste :)

whatever spunea...

Cu pla :)
Azi ma simt ca de sarbatori pe blogul tau.

Florentina spunea...

Da :))) Si eu parca ma scald in beteala :) Si tot revin: ia sa mai vad daca nu stiu ce, ia sa mai vad o data la Traviata, ia sa vad Je suis malade, ia sa-l aud pe Lambiel cu "Incroyable"... :) Am dat roata toata ziulica propriului blog, sunt narcisista :))

Ana spunea...

Te cred, te cred. Am vazut toate video-urile de zeci de ori. Ala cu incroyables ma da gata de fiecare data. N-am fost in stare de nimic azi. Nici nu mai stiu cum ma cheama :))

Dia spunea...

vai draga...citind randurile tale m-am regasit complet...si eu am fost la Kings on Ice, ptr prima oara la un show de patinaj in viatza mea...am stat pe primul rand,la un pas de gheatza si nu imi venea sa cred k sunt acolo...iar la sfarsit ,cand am luat autograf eu nici thank you nu am fost in stare sa spun...si toata ziua ma gandeam sa ii spun k you are the real olympic champion,dar acolo nu am mai fost buna de nimic...e prima oara cand patesc asa ceva...aveam impresia ca traiesc un vissssss....a fost INCREDIBIL de frumos...si nu regret cei 1000km facuti special ptr Plushenko...e intr-adevar fenomenal...si Lambiel la fel...si am dat mana cu amandoi cand au facut ultimul tur...nu-mi vine sa cred k am stat la cativa centimetri de ei...nu-mi venea sa cred k sunt acolo pe primul rand uitandu-ma la omul pe care il admir de cand eram mica si de care,vb ta, nu ma voi satura niciodata...it was a unique feeling in a lifetime...pur si simplu mi-am indeplinit visul:)

Florentina spunea...

Dia, ma bucur nespus :) Ce dragi imi sunt oamenii care-au trait aceleasi lucruri ca si mine si care-au simtit la fel :) Privind retrospectiv la celelalte doua Kings on Ice, din 2007 si din 2008, asta a fost, de departe, cel mai tare. Cel mai tare!

Florentina spunea...

Si am uitat sa scriu despre acel "Ouiiiiiiii" colectiv, acel "Ouiiiii" care s-a auzit din toata sala, cand Stephane a intrebat daca intelegem franceza, inainte sa ne copleseasca, sa ne bombardeze cu lauda suprema, acel "vous etes incroyables". Pai cum sa nu-ti creasca inima?!

Andra spunea...

Nu stiu cum, dar astazi cum prindeam un moment de respiro la birou imi mai aruncam un ochi pe blogul tau. Sincer a fost fantastic sa traiesc si astazi o continuare a starii de euforie de care nu mai scap de aseara; si ce sa mai spui cand vezi cele cateva secunde in care vb Stephane sau reprezentatiile lor magice.

Recunosc, ca a fost si mult mai interesant sa impartasesc sentimentele astea cu toti cei ce au scris azi pe blogul tau Florentina :)

Dia spunea...

eu ma bucur nespus k mai exista oameni care il indragesc pe Plushy la fel de mult k mine...unii imi zic ca ce tot vad la el, k nici macar nu e frumos, ca are nasul mare...deci,nu il are nici pe jumatate cat apare la tv si e chiar frumos...ptr mine are acel ceva,are carisma si frumusete...are privirea aceea strengara si stilul lui cochet de a patina care efectiv te dau pe spate si nu poti sa nu-i pici in plasa...

Gabriela spunea...

:)))
Ma amuz citind in continuare reactiile, pentru ca si eu am simtit la fel toata ziua! Ne-au vrajit bine baietii astia :)))
Cu voi aici a fost ca un after-party la care am stat de vorba cu cei mai buni prieteni. Multumesc tuturor pentru ganduri si tie Florentina pentru acest blog minunat! Sunt fan deja! (m-am apucat sa citesc din posturile tale si am retrait ptr moment furia de la Vancouver motiv ptr care m-am oprit, ca nu voiam sa-mi stric cheful, mai ales ca s-a adaugat si supararea de a-mi reaminti de Torino si de locul doi dat lui Chan in detrimentul lui Joubert!!!)

acum gata ma intorc la inregistrarile de pe youtube si visez deja la urmatorul spectacol cu ei!!!

Florentina spunea...

:) Cum am mai scris la un moment dat (ca deja nu mai am alte cuvinte si incep sa le repet tot pe alea de mai sus), ma bucur mult si pentru mine, dar ma bucur enorm pentru toti ceilalti care-au trait aceleasi lucruri ca si mine. Daaaaa, sunt fericitaaaa :)) Multumesc tuturor celor care-au trecut azi pe-aici, loryloo, Simona, Gabriela, Andra, Alexandra, Ana, Dia. Si sper sa nu va pierd, daca tot ati venit azi. Sper sa continuati sa treceti pe-aici si atunci cand o sa continuu relatarea decalata de la Campionatul Mondial de Patinaj de la Torino de acum doua saptamani :). Am luat o mica, dar ce frumoasa! pauza din motive de Kings on Ice, dar continuu in forta. mai cu seama ca nici n-am inceput bine :)

Cum am timp, va povestesc cum a fost la programul scurt al baietilor (cu tot cu poze) si cum l-am vazut eu pentru prima oara in viata mea pe Alexei Urmanov.

Pana una alta, sa ne mai bucuram putin... Frumos a fost aseara :)

Dia spunea...

pfff...momente de basm...ce nu mi-a placut a fost k prezentatorul a fost mircea negrea,care din comentariile de la tvr1 mi-am dat seama k nu-l simpatizeaza pe Plushy:(

Gabriela spunea...

@ Dia ..Dl Negrea imi pare in general paralel cu ce se intampla in competitii..nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo parere comuna cu omul asta la nicio competitie. el mereu sustine pe altcineva decat pe favoritii mei deci sunt foarte "subiectiva". Lui nu-i prea plac nici Aliona si Robyn, care sunt absolut superbi si care m-au facut sa ma uit la proba de perechi cu sfintenie! si lista ar putea continua...
@Florentina: cu siguranta voi reveni la blogul tau. Esti o gazda minunata!

Dia spunea...

da,am obs si eu k e cam paralel...lipsea un Cristian Topescu aseara:)

Florentina spunea...

Da, mai, cum de nu m-am gandit si eu la asta? Topescu ar fi fost minunat :)) Serios ca da.

Anonim spunea...

Mai fetelor, ca bine s-a mai zis mai sus ca ne-au dat gata baietii,zau :))
Va impartasesc parerile pana la ultimul cuvant...
Am dat la fel roata toata ziua blogului meu, al tau, al altora care au scris/postat poze despre asta. De multa vreme n-am stat atat la calculator ca astazi, numai si numai sa nu ma indepartez de minunea asta de aseara. Mai ca nici nu-mi venea sa mai postez altceva, sa ramana doar Kings on ice la vedere cat mai mult.
Adevarat after party, e bine ca ne-am gasit locatie si stim unde sa petrecem de acum incolo... numai sa ne dea motive, numai sa mai vina la noi, ca jur ca ii aplaud si tip de trei ori mai mult decat am facut-o acum, desi ar parea imposibil la cat m-am agitat.
Am sa revin desigur si pentru posturile despre Torino, trebuie sa ne luam in continuare portia de patinaj, pana la urmatoarele competitii.
Cat despre B1, am citit pe site-ul lor ca e sigur, va fi dat. Asa ca probabil am sa urmaresc in fiecare zi programul de acum incolo :)) Te anunt cand aflu!

Simona spunea...

Comentatotul a fost Negrea????? Nenea ala care sarea in scaun de bucurie cand a castigat a.a...cum, il chema...Lysacek (parca) Olimpiada:))))). Care striga ca disperatul cand Plushenko s-a dezechilibrat la 3A "se poate scadea un punct se poate scadea un punct????
Si nu i-a pus nimeni piedica pe gheata????

Florentina spunea...

Da, ma, Simona, el a fost, fir-ar sa fie, el e responsabil de fraza antologica de la Vancouver "se poate scadea un punct, se poate scadea un punct!" Uitasem ca el a fost cu galagia, fir-ar sa fie... Si tocmai ce-l laudasem, ca mi s-a parut ca s-a creat o legatura intre public si patinaj, cand l-am vazut pe el pe gheata de la "Flamaropol"... :)

Laura spunea...

visez si acum.....
nu pot sa imi revin...simt o fericire fara margini ca l-am vazut si am respirat acelasi aer cu Plushenko cel mai mare si mai bun si mai frumos patinator din lume!!!!
am avut marele noroc sa il vad jucand fotbal timp de aproape doua ore, am avut marele noroc sa primesc si doua autografe, unul pe tricoul pe care l-am facut special pentru el pe care am scris EVGENI PLUSHENKO Платина медаль!!!! si cel de al doilea autograf dupa ce a terminat partida de fotbal pe o fotografie cu el :-)
sper din tot sufletul ca i-a placut tricoul si ca isi va aduce aminte ca are multi admiratori in tara noastra si ca il asteptam mereu cu mare drag si mai sper.... ca va tine minte macar cateva zile... tricoul meu facut special pentru el!
am fost in primul rand la spectacol si cand a intrat pe gheata am simtit ca am ajuns in Rai.. nu mai simteam nici frig nici nu mai auzeam publicul... pentru mine exista numai Plushenko!
sunt fericita....si visez inca.. ii vad si acum ochii albastrii, ochii lui superbi cand trecea pe langa mine sa prinda mingia si pe gheata cand a trecut la final si ne-a atins mainile!
ma urmareste privirea....
ma va urmari multa vreme...
visez... si speram sa nu se termine niciodata!!!

Andra spunea...

Si pentru mine continua aceeasi stare si astazi :)
Sunt din nou cu zambetul pana la urechi dupa ce am revazut o parte din filmulete.

A mai aparut o versiune a Ne me quitte pas + encore pe youtube.
O gasiti aici:
http://www.youtube.com/watch?v=6O-q_ziS32A&feature=related

Mi-a placut sa-i urmaresc expresia si uimirea de la finalul programului cand sala era deja in picioare. Merita vazut :)

O zi cu zambetul pe buze sa aveti!(stim noi de ce) :)

Gabriela spunea...

buna dimineata fetelor :)
si eu revin la fel, iar Andra mi-a luat-o inainte, exact clipul asta intentionam sa-l postez si eu acum!!! ma uit la el de aseara intruna, ar trebui sa-mi dau palme si sa-mi revin, dar nu pot...cand vad cum patineaza Stephan si mai ales bratele acelea atat de expresive!!! (eu am un background de dans destul de solid si sunt foarte sensibila din punctul asta de vedere)

oricum, asta da telepatie :) Nu stiu cine este autorul dar n-am cuvinte sa-i multumesc pentru efortul de a filma acest moment si nu numai...aici vedeti si momentul Plushenko - Je suis malade (ac autor sa-i dea Dzeu sanatate!!!):

http://www.youtube.com/watch?v=fi6aIBpghKU

iar aici marele final- GENIAL!!!:

http://www.youtube.com/watch?v=ytFv_q54BQY

iubesc partea cu "stafeta" dintre Stephane si Evgheni!

aici e o poza bestiala cu ei doi, sper sa puteti deschide:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=30683791&o=all&op=1&view=all&subj=10041338212&aid=-1&id=1123811262

sa aveti o zi frumoasa! :)

Florentina spunea...

Da, am vazut si eu filmuletele, sunt betoane, parca ma gandesc sa le inclouiesc, sa le pun pe astea in post :) Dar chiar ca va fi un post interminabil :))

Florentina spunea...

Un lucru e clar: la mine pe blog s-a adunat toata fericirea de dupa spectacol :)

Andra spunea...

i multumim pentru cadrul creat :) mai ales ca acum contribuie la mentinerea fericirii de care vorbesti.
Nu am mai abuzat de mult de atatea smiley face-uri ca in comentariile de ieri si azi.
Sa ne bucuram in continuare nu :)

andreea spunea...

Buna,Florentina!Iti multumesc din suflet pentru aceasta postare.Nu pot sa zic decat ca exact aceleasi trairi le-am simtit si eu.Am fost pentru prima data la "Kings on Ice"(pentru ca pana acum m-am trezit prea tarziu si nu am gasit bilete).Nici acum nu imi vine sa cred ca am fost atat de aproape(am stat in randul 2) de oamenii pe care ii admir de atatia ani si pe care ii urmaresc la fiecare competitie la care participa.

Trebuie sa recuosc ca la inceput nu prea il agream pe Plushenko,eu fiind mare fan Alexei Yagudin.Nu vreau sa ma intelegeti gresit,eram constienta de talentul sau(genialitatea chiar),doar ca nu vroiam sa-l surclaseze pe Yagudin:)Insa,Stephane m-a cucerit definitiv inca de la prima aparitie a sa.Eram pur si simplu vrajita de gratia acestuia si de capacitatea cu care transmite emotii atat de puternice prin fiecare miscare efectuata.Trebuie sa recunosc ca participarea sa la acest show m-a determinat sa-mi iau bilet cat mai repede.Seara de 11 aprilie a fost pur si simplu MAGICA.

Ma bucur ca am gasit aici multi iubitori ai patinajului.

P.S.:Daca ai poze de la show,mi le poti trimite si mie pe adresa de mail lasata?Pls!Am si eu cateva,sa-mi dai un semn doar.Numai bine si... KEEP DREAMING! :)

Laura spunea...

am citit toata ziua ce scrieti si cu cat citesc mai mult cu atat imi vine si mie sa scriu :-)
regret acum ca nu am fost capabila (din cauza emotiilor....in momentul in care mi-a scris pe tricou toata lumea a disparut iar inima mea parca s-a oprit pentru o secunda.....) sa ii spun ca este cel mai bun si mai frumos patinator, ca ii doresc din suflet o cariera plina numai de medalii de aur (el merita de platina!)
sa ii spun sa vina la noi mai des...
sa ii spun ca ma uit la fiecare campionat si ca mi-as dori sa fiu mereu alaturi sa il aplaud si sa ii vad evolutiile...
si acum ii vad ochii aceeia superbi si albastrii cand mi-a semnat tricoul si cand si-a luat ramas bun de la noi atingandu-ne mainile!
am fost si eu in primul rand!

Laura spunea...

multumim Florentina pentru acest blog si pentru posibilitatea de a ne expirma emotiile si bucuriile traite in acea FANTASTICA SEARA de duminica 11 aprilie 2010!
am sa incarc si eu niste poze si filmulete zilele acestea!
va pup pe toate cu drag ;-)

Florentina spunea...

@Andreea, nu am nicio pozulita de la Kings on Ice, dat fiind ca aparatul meu a cedat nervos inainte de Gala laureatilor, la CM de Patinaj de la Torino. Asadar, m-am prezentat la "Flamaropol" fara aparat. Dar la adresa de mai jos sunt niste poze faine, facute de un fotoreporter cu acte in regula :):

http://gabriela-arsenie.blogspot.com/

Florentina spunea...

@Laura - lasa regretele, ca nu ai spus nu stiu ce, ca nu ai facut nu stiu cum... El stie tot ce vrem noi sa-i spunem :)) (dau in patetisme acuma, dar e din cauza ca ma pregatesc sa revizionez filmuletele)

Dia spunea...

am si eu o intrebare...nu stiti cand se difuzeaza showul de la Flamaropol pe b1?k as vrea din toata inima sa il revad...

Florentina spunea...

Deocamdata, doar atat: "B1 a fost partener media la acest eveniment unic, care urmează să fie transmis, în curând, de postul nostru".

andreea spunea...

Multumesc mult,Florentina pt. link.Sunt superbe pozele!♥ Eu nu prea m-am concentrat asa mult atunci cand le-am facut...nu vroiam sa pierd din magie;)

P.S.:E prima oara cand comentez pe un blog,asa ca nu stiu de unde se poate afla adresa de e-mail(daca se poate) asa ca am sa te rog pe tine sa-mi dai un mail(adresa me sper ca o poti vedea) pt. a-ti trimite cateva poze.Asta daca vrei.Multumesc inca o data pt.cele postate.Acum stiu despre acest blog si o sa intru cu mare placere in fiecare zi ca sa citesc ce ai mai postat(acum incerc sa recuperez:)).

Florentina spunea...

@Andreea: mi-am pus adresa de mail la profil. Sa-mi dai un semn daca ai dibuit-o :) N-as posta-o chiar in textul comentariului :))

Dia spunea...

tocmai am revazut Je suis malade si mi-au dat lacrimile...lacrimi de fericire bineintzeles:P

Laura spunea...

asa este, ai dreptate El stie tot ce vrem noi sa-i spunem :)) !!!
ma uit la poze la filmulete si plang cu lacrimi de fericire!!!
sunt efuorica.....parca plutesc de duminica ......
am postat pe facebook poze si ma uitam ca nu sunt cine stie ce..din cauza emotiilor nu am fost in stare nici poze sa fac, ce sa mai spun de filmari....vroiam sa ma uit direct la el cu ochii mei nu prin aparat si din aceasta cauza ori tremura ori l-am inchis prea devreme.
incerc sa le incarc pe youtube.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31146473&id=1457466644#!/album.php?aid=2057824&id=1457466644
sper sa puteti deschide.
am scris si adresa de mail daca imi puteti trimite poze? :-)
trimit si eu....
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31146473&id=1457466644#!/album.php?aid=2057815&id=1457466644


http://www.facebook.com/photo.php?pid=31146473&id=1457466644#!/album.php?aid=2057813&id=1457466644

Florentina spunea...

@Laura, foarte simpatice poze :) Si ce daca unele sunt tremurate? Tu le stii povestea, sunt dovada ca ai fost si ca te-ai bucurat sa fii acolo.

Laura spunea...

SPLENDID SPLENDID SPLENDID!!!
ce frumos o tine pe fetita in brate!
ma rog la Dumnezeu sa revina cat mai curand la noi!!!
va pup cu drag pe toate si multumesc mult pentru ca am posibilitatea sa imi exprim fericirea si bucuria si ca ma pot bucura la nesfarsit de poze si filmulete...sa retraiesc minut cu minut acele momente fericite!!!