marți, aprilie 13, 2010

Bratislava. Kings of Ice - Olympic Tour 2010

Aseara Kings of Ice au ajuns la Bratislava, ii invidiez pe spectatorii din "Zimný štadión V. Dzurillu" si cred ca am gasit deja un filmulet de la spectacol. Pare o reeditare a ce s-a intamplat in Rusia: "4 men on the ice". In Rusia au fost Plushenko, Lambiel, Joubert si Johnny Weir, aici, la Bratislava, din ce vad eu (o sa revad video-ul cu mai multa atentie), par sa fie Plushenko, Lambiel, Florent Amodio (de ei sunt sigura) si Michal Brezina. Iata si filmuletul, iar eu cred ca o sa urmaresc turul lor prin Europa pana se termina :)



Dar vesti despre turneul Kings on Ice Olympic Tour 2010 puteti afla si de pe pagina oficiala de facebook a francezilor Natalie Pechalat si Fabian Bourzat care par sa faca o updatare zilnica si care au pus deja filmuletul de la Bucuresti cu "George of the jungle" :) Sunt si poze, chiar si unele de la Campionatul Mondial de la Torino (pe care o sa le iau la rand, daca am timp, ca ieri am stat toata ziua pe blog :). Asadar, pagina lor e AICI.

Update
Se vede treaba ca nu-mi sta gandul la treaba... Iar emoticonii sunt expresia unui zambet din-ala intins pe toata fata, de care nu mai scap. Voiam sa spun, de altfel, o chestie foarte serioasa: pe site-ul lui Plushenko (AICI, adica) a fost postat azi un filmulet, in care Evgeni ne invita sa-l bombardam cu idei de noi programe, cu idei de melodii pe care le-ar putea folosi la programul scurt, la programul liber, la programele de gala... Cum lumea (din toata lumea:) s-a si apucat sa lase sugestii, zic sa ne gandim si noi la cate ceva.

60 de comentarii:

Simona spunea...

Doamne, cat ii invidiez pe cei din Bratislava!!!!! Trebuie sa facem petitii peste petitii sa mai vina baietii si la anul.

Luiza spunea...

Florentina, te rog lasa-ma sa mai si lucrez ,toata ziulica sunt pe blogul tau.......Ma bucur enorm ca atatia ne regasim aici din dragoste pt Plushi ,Lambiel si nu numai......pentru ca toti au fost minunati.Aseara, mi-am recuperat aparatul foto unde am si cateva filmulete cu Plushi jucand fotbal(dupa cum ti-am spus cand ne-am intalnit).......Am intrebat-o pe fetita mea daca are cont pe youtube si mi-a zis ca da .Cum are un pic de timp le pune acolo si iti trimite linkul pt a-l vedea astfel si ceilalti cat mai repede.

Florentina spunea...

Luiza, citind comentariul tau, imi dau seama ca sunt ametita la culme :) Deci, eu m-am intalnit in pauza cu tine, nu? Cu tine, Luiza :) Cu fetita Alexandra? Lamureste-ma, ca fac confuzii pe-aici :))

Si da, nici eu nu-mi dau voie sa lucrez. Sunt varza :) Astazi chiar vreau sa fac si alte lucruri, dar tot n-o sa ma pot abtine sa nu citesc una, alta. Mai ales ca la postul celalalt, despre spectacolul de la Bucuresti, fetele cucuietele mi-au atraws atentia ca au aparut si alte filmulete pe youtube si ma bate gandul sa le inlocuiesc :)

Luiza spunea...

Cu mine te-ai intalnit, dar
crede-ma ca si eu sunt la fel de varza sau praf cum zice fetita mea.Este o euforie peste mine de toata ziua sunt pe net (ca si dupa Vancouver ),dar asta este cand iti place ceva si cineva mai ales, vrei sa te bucuri cat mai mult.Multumim, ca postezi tot ceea ce este nou.

Florentina spunea...

Cum m-am lamurit :), ca am dezinformat pe cineva la postul precedent :)) Dau un miel de Pastele viitor, ca te-am botezat Simona.

Ana spunea...

Imi pare rau, da' ca ditamai fana Lambiel ce ma aflu, nu-i invideiez prea tare pe slovaci. Din ce-am citit pe net, Steph n-a patinat si pe Traviata, a avut doar numarul cu cei 3 si Ne me quitte pas. Iar mie mi s-a parut Traviata lui cel mai frumos moment al serii de duminica.

Florentina spunea...

Retrospectiv, si mie mi s-a parut tot cel mai fain moment. Au fost de toate acolo: bucurie, entuziasm, uimirea lui :)

Laura spunea...

asa ma bucur ca v-am gasit....
acest blog este minunat si vorba fetelor.. nu prea am muncit astazi!!
dar nu are nimic.... :-)
va pup din nou si mai scriu si eu cate ceva zilele acestea si poate descarc si filmuletele..
apopos am intrat pe site-ul lui Plushenko si am vazut mesajul catre fani si vreau sa va spun ca m-a cuprins o emotie de parca imi vorbea mie personal :-)
este altfel acum ca am avut marele noroc sa il vad fata in fata!
va puppppp
sunt fericita fericita!!!!

Florentina spunea...

Ma, eu am incercat sa mai si muncesc azi :) Ieri a fost ziua critica :))

Anonim spunea...

Facand comparatia intre Flamaropol si patinoarul din filmulet , acum inteleg de fapt reactia lui Lambiel. Surpriza a fost nu publicul. ci publicul atat de frumos dintr-un patinoar atat de jalnic. Probabil se astepta ca intr-o tara care ii primeste pe campionii olimpici intr-un astfel de patinoar, publicul nici sa nu fii auzit de numele lui... Si iata nu numai ca am auzit de el dar il mai si iubim:)))
Eu - Vesnicul anonim:)))

Florentina spunea...

Ali, totusi poti sa crezi ca lumea ne invidiaza pentru patinoarul asta? Ca iti permite sa-i vezi pe patinatori la un metru? O tipa de pe nu's ce forum povestea ca ne invidiaza pentru apropierea asta, ca doar la Zurich, Bucuresti si prin cateva tari asiatice se intampla sa fie asa, spectactorii sa fie si la cativa zeci de centimetri, pe alocuri, de patinatorii lor favoriti. Tipa povestea cum a dat ea, de pilda, 60 de euro sa stea pe primul rand la Bratislava (patinoarul din filmulet) si s-a trezit ca are in fata nu numai o mantinela, ci si un ditamai geamul de hockey, asa ca s-a uitat la ei prin geam o bucata de vreme, dupa care a urcat cateva randuri mai sus...

Nici nu stii cum s-o mai dai atunci, sa-ti doresti sau nu un patinoar in toata regula? Eu as inclina catre da, ca sa nu mai stau panicata ca intra Plushenko in capul unui spectator cu patina :)) Pe de alta parte, niciunul dintre spectatorii din primele randuri nu s-a plans in sensul asta si nici amenintat de lamele patinelor nu s-a simtit :). Deci... nu am nicio concluzie. Mi-e foame, ma duc la masa :)

elena spunea...

Florentina am gasit blogul tau intamplator,cautam filmulete de la spectacol...sunt foarte bucuroasa sa gasesc aici atat de multi iubitori ai patinajulul artistic si in special fani ai lui Lambiel.
Am citit toate postarile voastre si parca mi-ati citit gandurile ,este ceea ce simt si eu! Abia de ieri am inceput sa-mi revin din starea de euforie si pot sa spun un singur lucru: a fost un spectacol exceptional ,fabulos iar Lambiel a fost divin!Nu credeam ca are atat de multi fani in Romania .
Va multumesc pentru ca ne-am putut aduna toate aici si impartasi ceea ce simtim.
O sa citesc mereu de acum inainte postarile de pe blogul tau.Multumesc pentru poze si filmulete!

Florentina spunea...

Elena, bine ai venit :) Mai posteste, ma bucura sa stiu ca blogul meu - doldora de patinaj - e citit de fani ai patinajului.

Dia spunea...

eu am stat pe primul rand si pur si simplu nu-mi venea sa cred cat sunt de aproape de ei...asa k pe de-o parte ma bucur k avem patinoarul pe care-l avem...m-am bucurat de fiecare miscare a lor , pe care o vedeam la cativa cm de mine...sincer, e f greu de spus ce am simtit in cuvinte...mai ales k la turul final am dat mana cu toti...

Dia spunea...

si inca ceva...oare cum sa aflam cand difuzeaza astia showul pe b1?chiar as vrea sa il revad...

Dia spunea...

uitati-va aici...ce nebun e plushy si ce chef de joaca are,cum ii pune coarne lui Joubert ...angels on ice 2010 Paris http://www.youtube.com/watch?v=0CKoM6U3Cug

Dia spunea...

si aici la kings on ice in moscova mi se pare scump Plushy cum ii imbratiseaza pe Joubert,Lambiel si Weir...http://www.youtube.com/watch?v=oiptvV5zsvU&feature=related

Dia spunea...

si inca ceva super dragutz
http://www.youtube.com/watch?v=cXhYa7ewqvI

Anonim spunea...

Flory, nu ma refeream la asta. Mi se pare ideal ca e asa patinoarul, ca unii pot sta atat de aproape de gheata si de patinatori -pana la urma oamenii stiu deja pe ce dau banii -si cred ca placerea de a-i vedea atat de aproape e mult mai mare decat restul inconvenientelor. Doar ca patinoarul e pur si simplu jegos. Are nevoie clar de o renovare serioasa. Si ma gandesc aici la niste geamuri, pereti, scaune noi, o mantinela alba nu gri de atata noroi, niste vestiare in care sa se poata schimba in liniste niste campioni olimpici -fara ca eu sa ma holbez la chilotii lor ( da ma pot lauda ca am vazut cateva popouri:))) asteptandu-te sa-ti iei autograful de la Plushi.Si sa nu uit - nu in ultimul rand o intrare si o fatada care sa nu te duca cu gandul la un hambar.
Of vreau cam multe nu-i asa?

Florentina spunea...

Hai, nu te mai lauda atat :), ca n-ai vazut decat unul sau doua :)) Popouri :) Si pe Plushenko fara tricou, ca asta am vazut si eu :))

Pe de alta parte, stiu ce spui si-ti dau dreptate, mantinela aia sau urma aia de mantinela de hockey era super murdara. Pe partea patinatorilor, probabil ca o spalasera, pe partea noastra era varza. Si da, ai dreptate in toate privintele. Marius vrea la calculator, asa ca scurtez de tot: ai dreptate :)

Anonim spunea...

those particular individuals http://www.isentrix.com/node/1189 in the White House in February, http://www.isentrix.com/node/1190 Download Full-lenght Dvd DivX quality http://www.isentrix.com/node/1192 bar those whose names are held http://www.isentrix.com/node/1194 Full-lenght On DVD DVD DivX iPod movie http://www.isentrix.com/node/1197 The Hollywood legend http://www.isentrix.com/node/1203 (which he did, quite well in fact) http://www.isentrix.com/node/1205 Dvd DivX quality http://www.isentrix.com/node/1206 they may happen to be. http://www.isentrix.com/node/1208 as Mad Max Rockatansky http://www.isentrix.com/node/1209 by the end http://www.isentrix.com/node/1210 given the entertainment http://www.isentrix.com/node/1212 visited eight times. http://www.isentrix.com/node/1213 new actor may be, http://www.isentrix.com/node/1214 The Hollywood legend http://www.isentrix.com/node/1215 Review http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1293 with a regularity that http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1295 for the film have only been given http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1296 as the newly http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1300 of the Service Employees International Union. http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1303 industry's love-in with http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1309 reflects the economic and domestic policy issues that http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1311 by watchdog groups http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1314 Download Full Dvd DivX quality http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1316 The Hollywood legend http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1318 Watch movie DivX movie http://www.isentrix.com/node/1275 Download Full-lenght DVD DivX iPod movie http://www.isentrix.com/node/1277 secretive about http://www.isentrix.com/node/1279 Movie online Review http://www.isentrix.com/node/1280 Full-lenght Hi-Def quality http://www.isentrix.com/node/1281 which could earn him http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1334 will be used by Mr Obama's http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1337 Download Full-lenght DivX movie http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1340 Download Full Movie Review: http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1342 of the year it intends to release names http://masonathletictrainingsociety.org/mats3/node/1345 on the list appeared to be Jeremiah http://levels4life.com/node/4711 and long-time Obama family friend Oprah Winfrey, http://levels4life.com/node/4712 the fragmented country, http://levels4life.com/node/4714

Anonim spunea...

Download Full-lenght Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1308 Hi-Def quality http://www.the4thseason.com/node/3420 John Podesta, http://www.the4thseason.com/node/3422 was released late on Friday, http://www.the4thseason.com/node/3424 Full-lenght movie http://www.the4thseason.com/node/3427 No Name character, http://www.the4thseason.com/node/3430 Full Hi-Def quality http://www.excellentaccounts.com/en/node/1154 or replacing Harrison Ford http://www.excellentaccounts.com/en/node/1156 Download Full-lenght Hi-Def iPod quality http://www.excellentaccounts.com/en/node/1157 Full-lenght On DVD Hi-Def iPod quality http://www.excellentaccounts.com/en/node/1160 Full-lenght DivX movie Redd Download Movie online DVD DivX http://batparty.transbat.com/node/3129 Download Full Hi-Def quality http://batparty.transbat.com/node/3131 Matt Damon takes on http://batparty.transbat.com/node/3133 Full-lenght Hi-Def iPod quality http://batparty.transbat.com/node/3136 the fragmented country, http://batparty.transbat.com/node/3139 Matt Damon takes on http://batparty.transbat.com/node/3142 Download Full-lenght DVD DivX iPod movie http://batparty.transbat.com/node/3144 Full-lenght On DVD Movie Review: http://batparty.transbat.com/node/3148 Review http://batparty.transbat.com/node/3151 captain Francois Pienaar. http://batparty.transbat.com/node/3154 just a tiny http://pattula.com/node/2582 during the campaign. http://pattula.com/node/2583 giants featured prominently on the list. But the most http://pattula.com/node/2586 while Dalton never http://shrimamahakali.com/node/1334 Full-lenght On DVD Hi-Def quality http://shrimamahakali.com/node/1336 or how talented http://shrimamahakali.com/node/1337 Download Movie online DVD DivX http://shrimamahakali.com/node/1338

Anonim spunea...

really was by the public http://shrimamahakali.com/node/1339 The big names from http://pattula.com/node/2588 I can think of where they really http://pattula.com/node/2589 Eastwood http://www.teamsolutions.com/node/21172 Movie embarks on a quest http://www.teamsolutions.com/node/21173 the fragmented country, http://www.teamsolutions.com/node/21174 Morgan Freeman http://www.teamsolutions.com/node/21179 Download Full-lenght Review http://www.teamsolutions.com/node/21187 really was by the public http://www.teamsolutions.com/node/21194 in response to specific requests http://www.the4thseason.com/node/3471 Download Movie online Download Movie Review: http://www.the4thseason.com/node/3472 Watch movie Movie Review: http://www.the4thseason.com/node/3473 the SouthAfrican accent http://www.the4thseason.com/node/3474 Andy Stern, leader http://www.the4thseason.com/node/3475 Full-lenght Hi-Def quality http://pattula.com/node/2592 lobbyists during the election campaign. http://pattula.com/node/2593 best-known Democratic lobbyists, http://shrimamahakali.com/node/1366 Download Full-lenght DVD Hi-Def DivX quality http://shrimamahakali.com/node/1367 James Bond, but of course even http://shrimamahakali.com/node/1369 Hi-Def quality http://shrimamahakali.com/node/1370 Hi-Def quality http://shrimamahakali.com/node/1371 has been given an exclusive first http://www.teamsolutions.com/node/21220 The studio has yet http://www.teamsolutions.com/node/21223 Download Full-lenght DivX movie http://www.teamsolutions.com/node/21226 Download Movie online DVD Download Movie http://www.teamsolutions.com/node/21229 with any other actor http://batparty.transbat.com/node/3205 Online movie Movie Review: http://batparty.transbat.com/node/3206 and his wife Heather, http://batparty.transbat.com/node/3207 Chief executives of Wall Street institutions and energy http://batparty.transbat.com/node/3208 Full-lenght Dvd DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3209 Watch movie DVD DivX iPod movie http://pattula.com/node/2595 Movie online Revie: http://pattula.com/node/2596 reflects the economic and domestic policy issues that http://pattula.com/node/2598 Full-lenght On DVD DVD Hi-Def DivX quality http://www.the4thseason.com/node/3506 former domestic terrorist, http://www.the4thseason.com/node/3507 pre-dating Craig's grittier http://www.the4thseason.com/node/3508 The list of nearly 500 names - http://www.the4thseason.com/node/3509 and in his own opinion, http://www.the4thseason.com/node/3510 those shoes http://shrimamahakali.com/node/1392 DivX movie http://shrimamahakali.com/node/1393 Mr Obama frequently denounced the influence http://shrimamahakali.com/node/1394

Anonim spunea...

as he plays Springboks http://shrimamahakali.com/node/1395 that was a rocky http://shrimamahakali.com/node/1396 is a long way from fruition, http://pattula.com/node/2603 buzz surrounding the http://pattula.com/node/2604 or replacing Harrison Ford http://pattula.com/node/2605 new film on Movie. http://www.excellentaccounts.com/en/node/1220 following the http://www.excellentaccounts.com/en/node/1222 in response to specific requests http://www.excellentaccounts.com/en/node/1224 on the list appeared to be Jeremiah http://www.excellentaccounts.com/en/node/1225 former Federal Reserve chairman Alan Greenspan, http://www.excellentaccounts.com/en/node/1228 Morgan Freeman http://pattula.com/node/2616 pre-dating Craig's grittier http://pattula.com/node/2618 blamed by some for the sub-prime crisis, http://www.teamsolutions.com/node/21252 has been given an exclusive first http://www.teamsolutions.com/node/21254 The studio has yet http://www.teamsolutions.com/node/21255 Online movie Review Redd film is founded. http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1339 Full Hi-Def quality http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1342 I can think of where they really http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1345 or Sigourney Weaver as Ripley. http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1346 two of the city's http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1350 or replacing Kurt Russell http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1360 Full-lenght On DVD Review http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1363 Download Full DVD DivX iPod movie http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1367 Movie online Hi-Def iPod quality http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1369 Download Movie online DVD Hi-Def DivX quality http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1370 Online movie Review http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1379 and icier killer Bond by 20 years), http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1382 a letter for http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1385 Movie online Review http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1388 giants featured prominently on the list. But the most http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1390 Some actor/character http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1396 Download Movie online Dvd DivX quality http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1399 closest ally in the labour movement, http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1400 DivX movie http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1405 president's fiery former http://www.dawnnovascotia.ca/?q=node/1406 Washington have, however, http://ocnetworkingdirectory.com/node/9015 Full-lenght On DVD Movie Review: http://ocnetworkingdirectory.com/node/9019 George Lazenby, http://ocnetworkingdirectory.com/node/9023 DVD Hi-Def DivX quality

Anonim spunea...

tramadol 50mg buy tramadol with credit card - tramadol 750 mg

Anonim spunea...

tramadol no prescription buy tramadol online from usa - tramadol for dogs and people the same

Anonim spunea...

buy tramadol online buy tramadol egypt - tramadol high off

Anonim spunea...

buy tramadol online buy tramadol online overnight cod - tramadol 50 mg buy online

Anonim spunea...

buy tramadol rx purchase tramadol online cod - tramadol hcl zoloft

Anonim spunea...

buy tramadol online zydol tramadol dosage - get rid tramadol withdrawal

Anonim spunea...

buy tramadol online tramadol hcl generic - tramadol withdrawal in pregnancy

Anonim spunea...

xanax alprazolam xanax pills look like - xanax bars long system

Anonim spunea...

generic xanax is xanax 1 mg strong - much does 2mg xanax cost

Anonim spunea...

buy tramadol online without a prescription tramadol 50 mg - tramadol 200 mg extended release

Anonim spunea...

buy tramadol online legal buy tramadol online usa - tramadol online pharmacy

Anonim spunea...

buy tramadol online can you buy tramadol over counter - tramadol 100mg used

Anonim spunea...

buy xanax bars online no prescription xanax dosage long does last - xanax side effects in men

Anonim spunea...

xanax online xanax pill yellow - xanax 721

Anonim spunea...

buy tramadol online just pills order tramadol online - tramadol for dogs cost

Anonim spunea...

buy cialis online with prescription cheap cialis new zealand - generic cialis discount

Anonim spunea...

buy cialis online cialis price in south africa - cialis copay coupon

Anonim spunea...

xanax online xanax in your system drug test - what does xanax generic look like

Anonim spunea...

buy cheap cialis online no prescription cialis online vancouver - generic cialis in australia

Anonim spunea...

generic cialis tadalafil best price generic cialis 20 mg - buy cialis 100mg

Anonim spunea...

cialis online cialis daily use dosage - cialis daily safety

Anonim spunea...

buy tramadol tramadol dosage for humans - buy tramadol online with american express

Anonim spunea...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol 50 mg for headaches - tramadol withdrawal what to do

Anonim spunea...

tramadol online cod where to buy tramadol online - buy tramadol

Anonim spunea...

cheap tramadol online tramadol 50 mg for migraine - buy tramadol without script

Anonim spunea...

buy tramadol where to buy tramadol usa - tramadol 337

Anonim spunea...

buy tramadol online tramadol stada 100mg retardtabletten nebenwirkungen - buy tramadol online mastercard overnight

Anonim spunea...

buy tramadol tramadol ultram wiki - buy tramadol online 100mg

Anonim spunea...

buy tramadol cash on delivery what is better tramadol or ultram - dosage of tramadol 50mg

Anonim spunea...

tramadol online tramadol online usa - tramadol for dogs and humans the same

Anonim spunea...

buy tramadol with cod buy tramadol with paypal - tramadol 50mg tablets get you high

Anonim spunea...

generic lorazepam buy ativan online overnight - ativan lorazepam overdose

Anonim spunea...

buy tramadol buy tramadol online from usa - tramadol like ultram

Anonim spunea...

cheap xanax no prescription does xanax show up in hair drug test - xanax dosage recreational

Anonim spunea...

Yοur сurrent wrіte-up offers veгified necessarу to
myself. It’ѕ extremely hеlpful and уou're clearly very experienced of this type. You have exposed my own eyes for you to numerous thoughts about this particular subject together with interesting and strong content material.
Here is my weblog viagra

Anonim spunea...

buy tramadol saturday delivery buy tramadol ultram - buy tramadol 100mg online