duminică, martie 30, 2008

Opt lucruri despre mine. La intamplare...

Am primit o leapsha, dom'le, si tre sa ma achit de ea. Deshi voiam sa ma culc acuma, ca mor de somn si tre sa ma trezesc devreme, fac un efort :) si pun opt lucruri, la nimereala, despre mine. Promit ca o sa le mai dezvolt pe parcursul timpului.

1. Nu-mi place lumina de neon. Parc-as fi la spital si nu-mi place sa ma simt ca si cum as fi la spital.

2. Cand eram mica, voiam sa ma fac gimnasta (asta e in stransa legatura cu postul precedent - mi-e proaspata in minte amintirea, de-aia si recurg la ea). Ai mei m-au tot fraierit ca se duc sa ma inscrie la Clubul Sportiv Scolar Dacia Unirea Braila sau la clubul din Onesti si... fraierita am ramas.

3. Sunt excesiv de planificata: fac liste si listisoare de cand ma stiu, cred c-o sa ajung sa fac o lista in care sa scriu la punctul 1: "nu uita sa faci lista cu..." Culmea e ca nu uit niciodata nimic si ca, o data facute, listele nu prea imi mai folosesc...

4. Am hotarat ca vreau sa ma fac ziarist in clasa a XI - a, in timp ce ma uitam, la televizor, la un program de-al lui Alexei Urmanov, campion olimpic la patinaj artistic. Am hotarat atunci ca vreau sa fiu ziarist sportiv, desi traiectoria mea era clara: urma sa dau la Medicina. Decizia mea indrazneatza n-a fost primita cu prea mult entuziasm, au urmat luni intregi in care parintii si profesorii au cautat sa ma convinga sa renuntz. N-am renuntzat la Jurnalism, am renuntzat la ideea de a face presa sportiva.

5. In stransa legatura cu numarul 4, in liceu, citeam tot ce scriau Oana Dusmanescu si Luminita Paul pe extrafotbal, in Prosport. Voiam sa fiu si eu un fel de Oana Dusmanescu :) Si ca sa vezi cum se potrivesc lucrurile, am ajuns in acelasi grup de prieteni. Din pacate, Oana nu mai scrie. Sport. Din fericire, insa, s-a apucat sa scrie cartzi :)

6. Sunt pisaloaga si perfectionista. Asa ma vad eu. Nu stiu cum vad ceilalti stradania asta a mea de-a face totul (aproape) perfect.

7. Imi pare rau ca nu-mi vad prietenii mai des. Prietena mea Mirela imi mai arunca, din cand in cand, cate-o replica acida: "Daca n-as suna eu, daca nu te-as contacta eu... " Mda, are dreptate. Asa ca scriu si eu ca Bridget Jones: "Hotararea zilei de azi - promit sa initiez intalniri cu prietenii".

8. (... ma gandesc ce sa mai zic despre mine, asa... la intamplare) Vreau o casa mare, cu plante multe si cu leagan. De preferat, in zona Arenelor BNR.... stiti voi, pe-acolo, pe stradutele alea, care pleaca din dreptul Bisericii Elefterie... Hai ca fabulez :)

Sa nu uit. Obligatia mea e sa dau leapsa mai departe la inca opt persoane. Si cum Verbiaj a dat deja leapsa unor bloggeri care se afla si-n lista lui, si-n lista mea, trebuie sa-mi storc creierii mai mult decat de obicei. Asadar: opt lucruri despre voi, la intamplare, primele care va vin in minte... leapsa goes to: Cronicaru, Cezar, Manolo, pisica Olga, Ahile, Adrian, Whatever si Groparu... Da' nu uitatzi: si voi trebuie sa dati mai departe, la inca opt persoane :))

8 comentarii:

Anonim spunea...

Facut. Multumesc :)

Anonim spunea...

In primul rand eram pe ouate si nu se pune , iar in al doilea cum draq sa trimit la opt persoane daca io am opt blogisti in lista cu tot cu tine ? In fine, am sa trimit, dar florile, urarile si succesurile campaniei sa vina la tine :)

Florentina spunea...

@Whatever, bravo, te-ai achitat de leapsa cu succes :))
@Manolo, ma gandeam ca va fi o problema cu lista de bloggeri, da' las' ca gasesti tu o slutie, ca esti baiat dashtept :))
... ii astept si pe restul, desi exista niste sanse bune ca leapsa sa se ingroape la unu-doi dintre ei :)))

verbiaj. spunea...

3. listele o sa-ti foloseasca la batranete, deci nu renunta la obicei.
4. eu nu cred ca te-ai lasat de presa sportiva (cel putin nu pe blog)
7. macar sa te vada prietenii pe tine daca nu tu pe ei.
8. te vreau de vecina pe langa arenele bnr. fie ca mirosul micilor care sfaraie pe gratarul meu sa invadeze curtea ta plina de floricele.

Florentina spunea...

Verbiaj, ai reusit sa ma faci sa rad, desi sunt tare morcovita :( Fie vorba intre noi, cateodata regret mica redactie de langa parc, pe care nici macar n-am vazut-o :)

Anonim spunea...

Ti-am dat si eu un tag *dat din gene gales si frumos*...

Florentina spunea...

aoleu, da' e greu :)) tre sa raspund la fiecare intrebare cu o melodie? Mama, da' imi trebe timp nu gluma :) Unde mai pui ca si Aky m-a taguit, sa enumar chestiile care ma cam agaseaza dar fara de care nu pot sa traiesc, asa ca e cam greu cu lepsele astea :)Si n-am timp de nicio culoare, da' o sa ma straduiesc :)

Anonim spunea...

:D Eh, nu ia chiar atat de mult timp. Lasi melodia doar nitel, cat sa te dumiresti de semnificatii, si apoi poti da la ultimele 3 secunde. Eu si logica mea. Whatever. :))) Anyway, take your time. Si, oricum, tagurile nu-s obligatorii ;)