luni, februarie 14, 2011

Jirlaul, la distanta de trei saptamani

Ca tot mi s-a reprosat ca neglijez blogul :), iaca-ta am revenit in peisaj cu primul post pe 2011, dedicat Jirlaului, satul meu de bastina, cu numeroasele si schimbatoarele sale infatisari. Carevasazica, acum trei saptamani, Jirlaul era sub nameti. La propriu. Iar eu si Mariusache - cat p-aci sa ne mai prelungim vizita cu cateva zile, din motive de viscol si de (presupus) drum infundat pana la Faurei. De unde luam trenul spre Bucuresti. Ei bine, dupa trei saptamani - cum v-am zis mai sus - la Jirlau e primavara. Si sunt si ghiocei, si cer albastru, si gradina cvasi-inverzita. Si soare (si sarmale, si placinta... - dar bunatatile sunt tot timpul, indiferent de anotimp). Asadar, iarna si primavara la Jirlau :)

... si ieri-alaltaieri, in gradina... Nu mai e atata alb, e mult albastru. Albastru cu petice de verde, de caramiziu :)


4 comentarii:

mary spunea...

pe 5 feb.era un ger de-ti crapau ghioceii!!!:))

Bijuterii Handmade spunea...

Superbe,poze dar cam la extreme zic....vai ce zapadaaaaa,nu am vazut pe la Pitesti asa zapada anu asta ,cum era la Jirlau!.Noroc cu pozele tale.Si na ca mi s-a facut dor de tara acum...asa ca la sfarsitul lui martie-inceputu lui aprilie dau o fuga...poate ne vedem.Te pup!

Dan Gheorghe spunea...

inca putin si va trebui sa postezi fotografii de primavara!

Laura spunea...

cu tot gerul de care spune Mary... (m-am trezit si eu acum cand sunt 30de grade afara :))) ma innebunesc dupa iarna si dupa zapada...sunt superbe pozele in care totul este alb :)