miercuri, ianuarie 20, 2010

Ei, da: tarul s-a intors!

Cine nu stie cine e "tarul" sa treaca peste acest post.

Asadar, s-a intors si e bun. Foarte bun. Suficient de bun sa castige programul scurt la Europenele de la Tallinn. Suficient de bun - zic - sa ia titlul european (al catelea nu mai stiu si nici nu mai conteaza). Suficient de bun - sper - sa ia a doua medalie olimpica de aur. Si sa se prezinte apoi, cu nasul pe sus, la Mondiale. Ca sa il vad eu a treia oara in viata mea pe gheata si sa arunc inspre el cu papushoaie:)) (daca ma gandesc mai bine, poate o sa flutur si-un steag; fiti pregatiti sa ma vedeti la televizor cu gura pana la urechi de incantare).

Asadar, Plushenko s-a intors. Si e bun. Foarte bun. Si la nici cateva zeci de minute aparuse deja pe youtube evolutia lui la programul scurt. Pe care o pun mai jos, spre amintire. Si-i tin pumnii maine seara. (Ca fapt divers: ati vazut ca s-a intors si Lambiel in competitiile de amatori? Olimpiada asta e ca un bec care atrage gazele :)) Iar gazulitza-sefa este, bineinteles, Plushenko :)



Si niste linkuri catre texte care saluta revenirea lui Plushenko:

"You ain't seen nothing yet"


"Flawless Plushenko on top at Europeans"

"Plushenko rolls back the years"


"Evgeni Plushenko might be better than ever"

5 comentarii:

luiza spunea...

Sper sa patineze la fel de bine si azi.Ma bucur ca-ti place atat de mult de el.Parca are sare si piper competitia cu Plushi si Lambliel.

luiza spunea...

Scuze Lambiel

Ana spunea...

Hell yeah! Foarte buna forma lui Plush, nu ma asteptam! Ce ma bucur sa-l revad pe gheata, abia astept Olimpiada! Si s-a intors si Steph, this is heaven!
Sper sa mearga Plush la Mondiale si sa te vedem la teveu :D

Florentina spunea...

Doamne ajuta :) Pumnii stransi pentru deseara.

Ana spunea...

Superba seara. Plushenko is a god. Punct. Mi-a placut foarte, foarte mult si Steph, un program superb!