duminică, noiembrie 08, 2009

Torino, here we come


Ca sa stiti: pentru sfarsitul lui martie eu am planuri. Nu ma chemati la nunti, botezuri si alte adunari. Ma duc cu Ali la patinaj. La Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Torino. De fapt, formularea e asa: ma duc cu Ali la patinaj si cu Ali, Mariusache si Fuhreru' la Torino. Baietii nu sunt mari fani ai "sportului alb" (limba de lemn a la comentatorul nostru de patinaj, cu initialele C.T.), asa ca o sa stea serile prin oras (program de voie), in timp ce noi, cele doua fete cucuiete care se uita la patinaj de o suta de milioane de ani, o sa experimentam fericirea in stare pura :)) Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Bineinteles, va mai tin la curent cu desfasurarea evenimentelor si cu asteptarea. Deocamdata ne-am luat doar biletele - All Events Ticket :)) - si ne mai trebe cazare si avion. Da' ne descurcam noi cumva. Inca o data: ieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! V-am zis ca e editie centenara si ma astept la toate surprizele posibile? :)) Ieeeeeeeeeeeee!!!!!

7 comentarii:

verbiaj. spunea...

de o suta de milioane de ori bravo!

Florentina spunea...

daaaaaaaaa:)) pana in martie si dupa, bineinteles, o sa am o gura pana la urechi :)

Anonim spunea...

IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee

Ana spunea...

Ma bucur mult pentru tine! Abia astept sa-ti citesc impresiile :)

LUIZA spunea...

Niciun alt patinator nu mi-a lasat asa o impresie puternica .Eu l-am descoperit pe Plushi mult mai tarziu decat tine, dar de atunci
"l-am urmarit pas cu pas".Ghinionul meu a fost ca a iesit din competitii dupa Torino iar vestile despre el priveau mai mult viata privata.Ma bucur enorm ca s-a intors, astept de un an aceata revenire dar, probabil acum a considerat Mishin ca este la un nivel la care nu ne poate dezamagi.Sper din suflet sa-ti mai pot da vesti despre el in premiera .

Florentina spunea...

IEEEE :))) Da, si eu astept sa-mi scriu impresiile :)

Si da, Luiza, mai astept vesti in premiera, ca asta in mod clar a fost o veste super buna :)

In cat suntem azi spunea...

Maimutza... ia sa pui burtica si sa si inveti sa patinezi :) Sau stii? Oricum... subscriu... IEEEEEEEEE :)