vineri, august 07, 2009

Anul trecut, pe vremea asta...

... eram aici:

Adica in sudul Spaniei, in Malaga. Si faceam ce scrie aici in postul ASTA O minunata zi de 7 august 2008, cum au fost toate in vacanta aia.
Anul asta sunt la serviciu (hotarati voi care e varianta mai buna :) si astept vacanta din septembrie, de la Lisabona. Si mi se lungesc urechile...

3 comentarii:

Niki spunea...

Ohooo, Gibralfaro rules. Frumos, chiar si cand urci cu autobuzul :) Si ce poze se fac de acolooooo! Minunatie, de aratat la nepoti. Ce bine ar merge si un Cruzcampo sau o Sangria, dupa un patatas fritas langa un muschiulet de vita in sos de malaga Wine. Asta daca nu esti la dieta si servesti un somon in sos alb cu green pepper sau avocado. Ptiu, ma luai cu spiritu' si cultura si ajunsei la gastronimice. Deh, romanu', nesatul! ...De cultura(sic!)
Ola.

Florentina spunea...

Ola, senhor Niki :) Da' io zic sa nu ne mai gandim la Andaluzia, ca ne-apuca depresia :) Ne gandim doar la concediile viitoare.

Niki spunea...

Concordar, senora :)
Io deja am rezervat 3 nopti in octombrie la Praga si zilele astea completez cu inca 2 la Viena, asa ca sa fie o sapt intreaga, cu drum cu tot.
Sa avem ce povesti.