duminică, iulie 20, 2008

Hangul si fantanile cantatoare...

Amicu' Verbiaj mi-a facut pofta de pus filmuletze pe blog... Asa ca pun si eu doua opere de arta :)), filmate - cu mana cam tremuranda - anul trecut, prin septembrie, la Barcelona. Ambele sunt muzicale, asa ca puneti mana pe niste casti.

Primul filmulet contine ceva interesant. Un nene care canta la un instrument care se cheama "hang". Cand l-am filmat habar n-aveam ce e aia, dar, la intoarcere, wikipedia mi-a fost de ajutor. Despre hang - instrument muzical creat prin Elvetia - cititi mai multe AICI. De ascultat si de vazut, mai jos :)



Daca hangul suna asa, linistitor, filmuletul de mai jos are in centrul lui celebrele fantani din Barcelona, din Plaza Espanya. A nu se rata fantanile astea! E galagie, e aglomeratie, dar sunt fenomenale. Suna magistral. Muzica clasica, apa si culoare. Combinatie fatala pentru simturi. Fatala, in sensul bun, in sensul de "femeie fatala" :)) Ca spectacolul atrage multe aplauze si strigate admirative. Pe final, se-aude si Mariusache: "Hai, mai opreste...", ca noi filmam cu aparatu' si o secunda de film inseamna o poza in minus. Naspa, nu? Ca io as fi filmat toata povestea asta :) In fine, luati de va uitati :))


Gata. Ne mai auzim.

2 comentarii:

verbiaj. spunea...

m-a lasat masca fantana aia.

Florentina spunea...

E dementiala :) Gandeste-te ca eu n-am reusit sa surprind nici 10% din ce era acolo, ca sunt mai multe fantani - mai mari, mai mici - si puhoi de lume si muzica clasica...