marți, decembrie 25, 2007

O rusoaica si-un francez pe ritmuri de flamenco


O sa zicetzi ca m-am tampit. Ce atata Cortes, atata flamenco, atata palavrageala pe tema asta? Pai, am decis sa strang pe blogul asta lucruri/chestii care-mi fac placere. Care mi-au placut. Care m-au impresionat. La un moment dat.
Si ca tot a fost perioada asta, impregnata de Cortes, am zis sa pun pe blog si-un filmuletz cu Marina Anissina si Gwendal Peizerat. Ea, rusoaica, el, francez - o pereche fenomenala in dansul pe gheata. Ma rog, nu intru in detalii. Erau foarte buni atunci cand concurau.
Si-au avut oamenii astia, acum cativa ani - prin 2002, cred - un program original (asta e programul de dinaintea programului liber) foarte bun, pe ritmuri de flamenco si tango. Il pun pe blog, ca sa-l mai vad din cand in cand. Ratiuni egoiste, stiu. Dar bag mana-n foc ca mai sunt cel putin doua persoane care o sa aprecieze filmuletzul :) Se stiu ele care sunt :) Bine, se vede cam prost, dar incercati sa facetzi abstractzie de treaba asta :)


2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e unul din lucrurile alea care imi fac pielea ca de gaina...Nu mi s-a mai intamplat asta in ultimul an uitandu-ma la Tv. De altfel au fost doar 3 momente pe tot anul: un spectacol-un om, un regret-ca nu mai sunt copil si o veste minune de la o prietena. atat.
Ma bucur ca tu inca mai gasesti lucruri si oameni care sa faca asta...

Florentina spunea...

Cam banuiesc eu cine-ar fi autoarea comentariului :)) Voiam doar sa zic ca eu incerc sa-mi fac viata frumoasa cautand/adunand astfel de momente si de oameni. Dar ideea e sa le cauti, nu neaparat sa astepti sa ti se iveasca in drum :) Asa ca spor la cautat.