duminică, august 15, 2010

La Peles

Cum va spuneam, weekendul trecut am tras o fuga pana la Sinaia (si cred c-ar fi fost bine dac-as fi recidivat sambata si duminica asta...) Si weekendul la Sinaia a inclus, evident, si plimbarica la Peles (in care n-am intrat nici de data asta, asa ca raman pentru moment cu ce-mi mai amintesc din vizita facuta in nu stiu ce tabara; cand aveam alte preocupari decat asa admir camerele si mobilierul regal :).

Si-au ramas in urma vizitei amintirea unui "Stefanel" cu ciocolata, moacele Dorei (din postul trecut), gustul unor mieji de nuca proaspeti, (a)lenea din timpul plimbarii si multe, multe poze :)

8 comentarii:

Ruxandra spunea...

foarte frumoase detaliile surprinse de tine. Mai ales fetita roscata

Florentina spunea...

Dap, fetita roscata e betoana :)Bine ai venit pe-aici :)

Alexandru Zaharia spunea...

ma bucur sa vad ca nu s-a schimbat nimic la Peles.

Florentina spunea...

@Alex, dap, Pelesul e la fel ca intotdeauna: frumos, fotogenic si primitor :)

Anonim spunea...

Mai, eu n-am mai vazut poze cu pelesul facute de tine. imi plac mult bucatelele. e clar. te pricepi la bucatele... sau sa le numim detalii... nice!

Florentina spunea...

@Detalii-detalii, da :))

Der F. spunea...

Mai, eu am fost la Pelesul ala cred ca 20 de ori cel putin si nu l-am vazut niciodata asa cum l-a vazut aparatul tau...
Ce pot spune in afara de Bravo?!

N-ai vazut Pelesul pe dinauntru ca lumea? Trebuie neaparat sa-l vezi! Daca te lasa sa pozezi inauntru prevad ca o sa intri in fibrilatie la cit material o sa ai de pozat. E superb lucrat!

Florentina spunea...

Multumesc, multumesc :)
Am vazut Pelesul pe dinauntru, dar nu-mi mai amintesc mare lucru, eram intr-o tabara si ma preocupau alte chestii (baietii din grupul de la Braila, hainele pentru seara de disco :). Dar o sa-l revad, asta-i clar.
Si pentru foto e o taxa separata de 32 de lei (in plus fata de biletele de 20, 50 sau 70 de lei), asa ca trebuie sa-mi fac buget de Peles (ah, si mai e si Pelisorul, alti bani, alta distractie; Pelisorul mi-l amintesc mai bine, era simplu si elegant si avea o camera aurie. Parca...)

Oricum, ca regalista care sunt, o sa apreciez la maxim Pelesul :)