miercuri, iulie 14, 2010

Simfonie

De la balcon. (marius-idee, eu-poze).

11 comentarii:

cronicaru' spunea...

frumos e la voi în Bahamas. mitştock

Florentina spunea...

Chiar ca :) Are dreptate Marius sa spuna, citez, "priveliste minunata" :) Mai stii anuntul de vanzare? :)) Pacat de stalpii aia de la nocturna de pe stadionul stim noi care, nu dam nume... Am incercat sa ii evit :)

Anonim spunea...

zici ca sunt pictate! marius cu ideea, tu cu aparatul si altcineva cu creatia:)

Florentina spunea...

Daaaa :) Echipa buna, nu? :)

Cioara spunea...

In anuntul de vinzare era specificat "panorama superba":) Si stilpii trebuia sa-i scoti in photoshop... da' te iert de data asta:))

Florentina spunea...

Cioricaaa :) Da, iertare, asa e, panorama superba :)

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Dan Gheorghe spunea...

buna ideea si reusite pozele. plus de asta, se vede ca cerul are cele mai frumoase si neasteptate culori. un cer melancolic...

Anonim spunea...

ciorica, eu nu vad nici un stalp:)

Adriana Nedelea spunea...

Perfect. Un cer perfect :) Vrem poze noi, vrem poze noi!!! :)))

Florentina spunea...

Ei, Nedelea, esti un oaspete cam rar pe blogul meu :))) Bine ai (re)venit :) Si pun si poze noi, dar o sa fie cu patinaj :)