luni, august 10, 2009

Cum mi-am petrecut... ziua de nastere

Pai, mi-am petrecut-o la Sinaia, unde a dus Mutu oaia :)) Asta ca sa vedeti cum ne-am umplut noi timpul, ieri, pe drumul de intoarcere dinspre munte. Am facut rime: treceam printr-o localitate, Tartasesti (par exemple), pac rima! Nu va mai spun ca toate aveau caracter usor pornografic, ca ziceti ca sunt fata neserioasa :)) Dar masina continea trei exemplare masculine, care se intreceau in a capata titlul de "mare rimar".

Asadar, weekendul asta am fost cu prieteni dragi la Sinaia, unde am facut o fripturica, intr-o poienita, am facut nelipsita vizita la Peles (care e intotdeauna vizita exterioara, iar eu traiesc cu amintirile vizitei de acum enspe mii de ani), am mancat o prajiturica si multe mure, am fost la targul de carte de la cazinou, am ascultat un pic de jazz in parc, ca incepuse Festivalul Enescu in oras, m-am plimbat pe ploaie, ca de ziua mea (care e pe 9 august, retineri :), a cam plouat la Sinaia, si, trecand spre Peles, m-am bucurat sa vad ca imi dedica menestreii serenade: "Şi asa, din intamplare, am vazut trecand o floare..." Floarea eram eu, bineinteles:))

Ah da, si am vorbit la telefon cu multi, multi prieteni, ceea ce ma bucura nespus. Si cu mama si cu tata, care m-au trezit din somn ca-n fiecare an, sa nu cumva sa nu fie ei primii care ma felicita (si ma bucura obiceiul asta al lor, pe bune), si cu frate-miu, care a reusit sa ma apropie de viso-dorinta mea de a scrie chestii dragute, pe oriunde si oricand, la un laptop mic si foaaaarte dragutz :) Ei da, ati inteles: am avut o zi (de fapt, doua zile) foaaaaarte simpatice. Drept pentru care multumesc celor care au facut-o simpatica. Si mi-am incheiat ziua mancand dintr-un arici. De ciocolata. In vocalizele nepotzicii Dora, cu care impart zodia si care tocmai a implinit un an (poze bonus, de la turta, la sfarsit :).

Acestea fiind spuse, sa punem poze din incursiunea montana, cu plante, zambete si cu prieteni. Si o intrebare: cand mai mergem la Sinaia?





























Bonusul, cu Dora-maimutzica si cu Ali.


Si gata.

6 comentarii:

Cioara spunea...

Raspund eu de doua ori la intrebarea din final:
1. Sper cit mai curind:)
2. Cit mai putem, ca Fuhrer ne-a dat o veste proasta:(

PS: La Multi Aaaaani pentru ieeeeeri!:)

Florentina spunea...

Hai, ma, io nu cred ca ramanem fara apartamentu' lu' Fuhrerao, ar fi o veste mult prea proasta. Dupa cum refuz sa fiu de acord cu vanzarea celui de la mangalia. Deci eu vreau sa supunem la vot.

Si multumeeeeesc :))

Ghiocel07 spunea...

La multi ani si la cat mai multe plimbari si fotografii frumoase.

Florentina spunea...

Multumesc frumos, ghiocel :) La fel si tie.

Dan Gheorghe spunea...

la multi ani, doamna!

Florentina spunea...

Multumesc, domnule :)