miercuri, mai 13, 2009

I have a winner


Nu stiu decat melodiile din prima semifinala a Eurovisionului 2009 (varza-varza, cu exceptia a vreo doua-trei) si nu stiu decat cateva din melodiile celei de-a doua semifinale, care va fi transmisa maine de TVR, in direct de la Moscova. Dar am vazut cateva dintre clipuri pe youtube si pot sa va spun de-acum cine castiga. Sau cine vreau eu sa castige. Sau cine ar trebui sa castige anul asta la Eurovision. Sunt convinsa ca, oricate melodii as asculta peste asta, n-are cum sa fie una mai faina. Ca mie imi pica una cu tronc in fiecare an. Anul trecut mi-a picat cu tronc melodia Portugaliei si mi-au mai gadilat auzul inca vreo trei. Sau patru. Anul asta stiu sigur. Alexander Rybak reprezentand Norvegia trebuie sa castige. E un pusti care a implinit 23 de ani pe 13 mai si care s-a nascut la Minsk. În 1990, Alexander a emigrat cu familia in Norvegia, unde a si ramas. Reprezinta tara adoptiva la Eurovision Song Contest 2009 cu o melodie cu influente rusesti.

Uite clipul oficial, cu precizarea ca Alexander Rybak intra in concurs maine, în cea de-a doua semifinala. De care o sa treaca fara emotii. Casele de pariuri il dau si ele castigator. Sa nu ziceti ca am gusturi proaste :))



UPDATE, 17 mai, 1.22. a.m.


Pustiul chiar a castigat :)))) URAAAAAAAA!!!!

12 comentarii:

PETISA spunea...

ce zici tu ca imi place rau melodia. ai gusturi tare bune. e si simpatic foc baiatu`.

Florentina spunea...

Daaaaa, si mie imi placeeee :)))) Ii tin pumnii maine in semifinala si apoi sambata in finala :)

cioara spunea...

Si mie imi place... si-o sa-mi placa si mai mult daca o sa cistig ceva banisori pe el. Ca e cal cistigator la pariuri:) Numai sa nu ma scoata blaturile de la Eurovision:(

Florentina spunea...

Sa nu zici tu ca nu iti dau eu o mana de ajutor, sa faci bani :))) Hai Norvegia!

Yatzi spunea...

se poate sa nu castige nimeni? ar fi super!!!

cioara spunea...

Saru-minaaaaa... Mii de plecaciuni pentru predictie:) Pacat ca n-am fost mai curajos sa pariez o suma mai mare... da' data viitoare nu ma mai gindesc de doua ori. Sint bun de cinste acuma:)

verbiaj. spunea...

cat ai castigat, sburatoareo?

verbiaj. spunea...

sau ti-a confiscat deja florique banii ca sa-si ia cercei de ei.

Florentina spunea...

Ciorica a castigat un leu si ceva si experienta :)) Experienta in a paria pe eurovision :). Dar ponturile cele mai tari de la mine le-a primit, asta e clar, ca eu sunt experta in materie de eurovisioane.

Si da, daca lua niste banisori, aveam eu grija de ei. Cumva.

Florentina spunea...

Si cum ramane cu cinstea?

cioara spunea...

Nu mi-a confiscat nimeni banutii... mi-am luat masuri si am pariat online , asa ca nu e ca si cum mi-ar baga mina in buzunar si i-ar lua:)) Si din pacate suma a fost mica... era cota 2.50... am pus 5 lei... am cistigat 12,50 lei... profit: 7,5 lei:D. Aveam in cont 80 si ceva de lei... daca ii puneam pe toti, cistigam undeva la 200 de lei... ala era cistig:) Dar, de, de unde sa stiu. De mi-ar fi dat Al de Sus mintea de pe urma era ceva:)
PS: Cinstea e pe vine:)

Der F. spunea...

E un mister pentru mine cum de o asemenea porcarie ca Eurovisionul poate sa aiba un asemenea succes la public.
E un mister cum Flory poate sa remarce, cu acuratete trebuie sa recunoastem, o piesa mai valoroasa intr-o mare de rahat muzical. Cred ca daca as aduna toate "piesele" ( a se citi porcariile crase) din toate timpurile de la Eurovision, toate la un loc, nu ajung nici pina la glezna unei melodii cu suflet cum ar fi "Child in time" a lui Deep Purple, sau "Baby, I'm gonna leave you" a lui Led Zeppelin sau, de ce nu, "Billie Jean" a lu' conu Maical, ca sa fiu mai pop asa.