Din seria "ce se mai intampla pe la mine prin cuptor", va imbii cu niste fasii de dovleac dulce. Si printre ele, musafiri crocanti: bucati calde si coapte de nuci din toamna asta :)
Bon appetit :)
Asta e un blog cu povesti. Cu lucruri dragi. Cu intalniri de suflet. Pentru ca de la o intalnire a plecat totul: intalnirea mea cu Evgheni Plushenko, in februarie 2007. In realitate, “intalnirea” a fost o conferinta de presa: Plushenko, in spatele unei mese, raspunzand la intrebari, iar eu, in sala, c-un zambet intins pe toata fata. Si cum trebuia sa-mi urlu, cumva, entuziasmul, am facut un blog pentru asta. Si pentru celelalte intalniri frumoase ce-aveau sa vina.
4 comentarii:
Iete zici ca sunt saboti olandieji :D
E buna ideea si cred ca ma bag si io la sfar de saptamana. Arata deliciosssssss
hai, baga, ca arata la fel de bine cum sunt si la gust :)
Excelent post si excelente fotografii. Si eu vreau sa ajung pe acolo in vara anului viitor. Sper.
Am inteles ideea, chiar daca ai pus comentariul tau la postul cu dovlecii copti, nu la cel legat de Cordoba :) Bine ai venit si iti doresc s-ajungi pe taram andaluz :)
Trimiteți un comentariu