marți, aprilie 08, 2008

O zi de... netzinut minte


Da. In primul rand, pentru ca am muncit de am tampit. Si tot in primul rand, pentru ca nu am reusit sa ma smulg de la serviciu si sa ma duc la conferinta de presa a lui Plushenko de la Rin Grand Hotel. Foarte rau imi pare. Pen'ca blogul asta s-a nascut, in februarie anul trecut, intr-un moment de entuziasm: am scris primul post dupa ce am fost la conferinta de presa, cu Plushenko si cu Marton, care anunta spectacolul Kings on Ice 2007.

Acuma, cand s-a anuntat Kings on Ice 2008, acuma cand a venit iar Plushi, cand puteam sa-l mai vad o data, sa mai iau un autograf si sa-l mai chestionez oleaca, "Dom'le, tu ce faci, cand revii in patinaj?"... ei bine, acuma, tocmai azi, eu nu am putut sa merg :( Suparare maxima. Mda. Pentru ca am avut de scris o tona, pentru ca aveam de administrat pagina si campania mea cu patrimoniul industrial... Si conferinta asta era si in miezul zilei, la 14.30, si mai era si departe de Pipera... Uof! Asta a fost un "uof" prelung. Ca tare rau imi pare.

Ca eu imi promisesem mie anul trecut ca de cate ori vine Plushenko ma infiintez si eu la sa-l vad la fatza. Si nu m-am tinut de cuvant. Da, am primit acreditare - multumesc, Raluca, multumesc, Roxana - dar, uof, cat as fi vrut sa merg la conferinta asta... Se vede ca-s enervata, nu? Ca am repetat aceeasi idee in zece randuri... In fine, Plushenko sa traiasca. Si sa ne vedem pe 24 aprilie la spectacolul de la Polivalenta. O sa fiu acolo, cu aparatu' de fotografiat agatzat de gat :)) Desi data trecuta am reusit sa fac niste poze... vai de mama lor, esuate rau :( Gata, asta e regretul zilei de 8 aprilie. Pe care promit sa NU o tzin minte.

Da' pun totushi o poza cu Jenia, ca sa nu inchei postul in nota dramatica.

P.S. Stati ca e si-o veste buna: de maine sunt in concediu :)

Update - 26 aprilie

N-oi fi fost eu la conferinta din 8 aprilie, da' am gasit niste poze de-atunci daca suntezi curioshi cum a fost. Evident, treaba asta e mai multe pentru mine, pentru curiozitatea mea :)) Ma iertatzi.

Si in concediu a fost bine, multumesc de intrebare :) O sa revin cu detalii cat de curand :))

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru mine ziua asta o sa fie cat se poate de to remember :-"

Aky spunea...

(Oftat din rarunchi).
Florentino mama draga, mergem la Plushy pe 24? Or mai fi bilete? Si mi-o prinde bine de ziua mea asa bucurie, ce zici matale?
(Oooffff)

Anonim spunea...

Offf... Stiu cum e sa oftezi lung si adanc... Imi pare rau k ai ratat conferinta, dar iti spun sincer k mi-a placut mult tonul tau, kiar dak suparat. Ma amuza mult felul tau de a scrie. Si nu mai f suparata. Makar ai sansa sa mergi la spectacol, spre deosebire de subsemnata care anul asta rateaza niste concerte rock de toata frumusetea pt k... n-are voie. Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff...! Asta e unul din of-urile mele...
PS: concediu placut!
PPS: Multumesc pt adaugare si prezentare in blogroll-ul tau!

Florentina spunea...

@Merem pe 24, Aky, ca asa s-a nimerit: eu voiam acreditare pentru 25, da' am primit pentru 24, ca nu am fost prezenta sa cer ce trebuie :) Asa ca acu' tre sa mai cumpar doua bilete pentru data de 24 si chiar nu stiu daca mai sunt. Hai ca vedem noi cum facem. Important e ca mergem. Da' daca nu gasesti pentru 24, fa bine si-ti cumpara pentru 25 :) Ca altfel o sa-ti para rau, mai, aky :)

Florentina spunea...

@T.o - esti simpatica :) daca iti place cum scriu si cand sunt stresata si obosita si nervoasa si ofticata :)) Si blogrollul meu e mandru sa te aiba pe acolo :))