miercuri, iulie 23, 2014

Meet Caro. My favorite girl in town

 
 
 
A se consemna: acesta este debutul Carolinei pe blogul cu bucurii. Si cum Caro, zisa si "Bambucea", e prima bebelusa pe care o botez (desigur, n-am botezat pana acum nici bebelusi) pregatiti-va pentru o invazie de boticuri si de ochi albastri de Caro in lunile/anii ce vin. Am zis.
Ah, nu, n-am terminat: povestea asta e rezultatul primei sedinte foto la care-a fost supusa Bambucea, cu voia ei si a parintilor, bineinteles, in Parcul Tineretului. De ce Bambucea, de ce Carolina? :) Vom lamuri asta pe parcurs - nu e nevoie sa intram de pe-acum in detalii. Pana una alta, bine ai venit, Carolina.



2 comentarii:

Carmen spunea...

Este minunata Carolina, ma bucur tare mult sa o cunosc. Felicitari parintilor si viitorilor nasi! Sper sa o aduceti cu voi in urmatoarea plimbare pariziana, pe care v-o doresc mai insorita si mai calduroasa decat precedenta;)

Florentina spunea...

Saluuut, Carmen :)

Da, da, buburuza va face parte cu siguranta din vacantele noastre de patinaj cand o sa mai creasca un pic. Anul asta sarim peste Paris - din motive evidente :). Oricum, Bompardul se mutase la Bordeaux: se renoveaza Palais Bercy.