miercuri, mai 09, 2012

Fabrica de diamante: bine ati venit. 27 martie, Nisa.


Cu voia dumneavoastra, sa ne intoarcem in timp. E 27 martie 2012 si noapte aproape; suntem in patinoarul "Jean Bouin", eu si Ali, si ne ingheata picioarele. Bocna. Dar cui ii pasa? In fata noastra, fete in maiouri repeta sarituri, linii de pasi, piruete... Tessa si Scott palavragesc intr-un colt; si-au incheiat antrenamentul; iar Alissa Czisny e minunata in "La vie in rose". Si rade, Alissa rade; si rade si Elene (Gedevanishvili) vorbind cu Orser. Ashley (Wagner) explica ceva antrenorului. Sunt toate aici, frumoase, ambitioase, talentate. Printre ele, Min-Jeong Kwak, fata care o inlocuieste pe Yu-na si la care nu ma pot abtine sa nu ma uit; ce-i cu ea? o sa creasca (valoric)? n-o sa creasca? E un personaj pe care vreau sa-l urmaresc in anii care vin. 

Poftiti, asadar, in fabrica de diamante, de slefuit diamante, de la etajul 5 al Complexului "Jean Bouin". Aici ne-a placut noua cel mai mult.















Si, da, asa tremurate cum sunt, filmuletele astea n-o sa dispara nicaieri (asta e frustrarea mea maxima, in general); n-o sa dispara pentru ca sunt ale mele. Motiv pentru care ne mai auziti vorbind, pe mine si pe Ali, pe ici, pe colo; da, da, imi asum faptul ca uitasem ca Elene a luat locul 3 la Europene...

Spre (re)aducere aminte, povestea zilei de 27 martie, din care am rupt eu o bucatica, e aici:

2 comentarii:

UglySea spunea...

cred ca sunt prea intunecate filmuletele... dar sunt asa de dragute... ft bune pt zile triste si plictisitoare petrecute in bucuresti:)

Florentina spunea...

Minunate sunt; asa zic si eu :)) Sunt ca bucatica de zahar pentru catelul lui Pavlov; le vad si-mi amintesc instant bucuria noastra :)