miercuri, mai 25, 2011

Roma e inima pamantului...

... asa mi-a spus dragul meu domn Lascar Zamfirescu azi-dimineata si zau ca asta e cel mai frumos lucru pe care l-am auzit despre orasul-capitala de imperiu. Nici n-am cum sa nu-l cred pe domnul Zamfirescu; adolescent fiind, si-a petrecut vacantele de vara intr-o casa de pe langa parcul Villa Borghese (tatal sau, Alexandru Zamfirescu, era diplomat). I-a placut mult la Roma domnului Zamfirescu si mi-a placut si mie; orasul asta are tacticile lui, cand vine vorba sa-si apropie turistii; orice-ai vrea de la un oras gasesti in Roma. Eu am vrut, printre altele, franturi de Roma medievala si le-am gasit; si-o sa caut si alte felii de Roma cu alte prilejuri.

Despre vacanta mea romana/italiana puteti citi mai sus; ca mai jos vin doar fotografii din Roma; numai si numai fotografii. Sunt multe - va avertizez. Si-o sa mai vina :)

6 comentarii:

Laura spunea...

cele mai frumoase poze, cele mai frumoase povestiri de la tine la avem. esti minunata Florentina! multumim :*

Anonim spunea...

Imi place poza cu tine si fiatul alb ! In rest, un oras mare Roma asta.

Florentina spunea...

Hai, ma, anonimule/anonimo, aia e singura poza care-ti place?

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Alexandru Zaharia spunea...

Foarte faine pozele / orasul. Da, fiat-urile alea mici sunt grozave (si decapotabile - ma si vad mergand la mare cu unul!!!). Geme de istorie Roma, ca sa nu mai zic de mirosul de mucegai nobil al caselor, care se simte pana-n Giulesti!

Alexandru Zaharia spunea...

Apropo de fiat-uri...

http://www.youtube.com/watch?v=S6bVhEdQMZw